Ihanaa, että tulit sivuilleni 

Olen Heidi Seppälä, oman voiman vahvistaja. Iso intohimoni on auttaa sinua löytämään sisäinen rauha, huikea oma voima sekä oppia rakastamaan ja hyväksymään itseänsä täysin. Saada sinut voimaan niin hyvin, että voit nauttia jokaisesta päivästä, ja löydät rentouden elämään. Oma työni on itselle iso inspiraation kohde ja ihana oma elämäntapani.

 

Omalla empatialla, lämmöllä ja positiivisuudella kannustan ja rohkaisen ihmisiä olemaan ihana oma itsensä. Sinä nimittäin saat ihan itse valita millaisena näet itsesi. Sinulla on lupa tuntea oma loistokkuutesi. Meidän jokaisen yksi elämän tehtävä on löytää oma sisäinen kauneutemme ja olla juuri sinä. Muuten maailmalta jää puuttumaan juuri sinunkaltaisesi ihminen. Universumi on luonut meitä jokaista vain yhden. Näytä maailmalle minkälainen todellisuudessa olet. Olet ainoa sinä joka täällä on ja tulee koskaan olemaan ja se on huikea rikkaus. 

Tarinani sivulle ekaksi kuvaksi.jpg

Omia intohimojani elämässä on mm. luonto, henkisyys, liikunta, jooga, energiahoito, meditointi, oppiminen, hyvinvointi tapahtumat, unelmointi ja askartelu. Hyvinvointi on minulle elämäntapa mitä rakastan ja se on ollut sitä hyvin pitkään. 

Olen Energiahoitaja, Liikunnanohjaaja, Personal Trainer ja Mielen Valmentaja. Hoidoissani ja valmennuksissani opetan kokonaisvaltaista hyvinvointia, koska olemme psykofyysinen kokonaisuus. Otan siis kaikissa palveluissa aina mukaan mielen myös, koska näen, että se on avaintekijä hyvinvoinnissa. 

 

Yritykseni perustin Elokuussa 2020. Yrityksen perustaminen oli pitkäaikainen haaveeni ja kesällä 2020 tunsin vahvasti, että nyt on oikea aika perustaa oma yritys. Olen nauttinut suunnattomasti olla yrittäjä, se on täysin oma juttuni.

Etusivu kuva 1 vaihtoehto.jpeg

Pohditko mitä sinä rakastat ja kuka sinä sisimmissäsi olet?

Siinä minä olen auttamassa! 

 

Haluan omalla tarinallani kannustaa jokaista siihen, että mitä tahansa on elämässä käynyt tai kuinka haastavaa onkaan ehkä tällä hetkellä, niin jokainen hetki ja jokainen päivä on uusi mahdollisuus! Kelkka voi kääntyä milloin tahansa kohti valoa, jos vaan itse maltamme pysähtyä. Tärkeää on oivaltaa oman suhtautumistavan merkitys elämään, itseesi, muihin ja tekemisiin. Jokaisella ihmisellä täällä maapallolla on samanlainen mahdollisuus manifestoida, saada haluamansa elämä.

 

Me tarvitsemme omiin ajatuksiimme itse myötätuntoa, lempeyttä ja rakkautta. Me kaikki luomme itse oman tulevaisuutemme! Luota, että sinussa on kaikki sisäinen voima mitä tarvitset ja sinä olet jo riittävä, olet jo tarpeeksi, olet itse rakkaus.

tarinasivulleheidi.jpeg

OLE ROHKEASTI JUURI SITÄ MITÄ OLET JA RAKASTA ITSEÄSI JA KEHOASI ENITEN,

NIIN ELÄMÄSI MUUTTUU!

Yleinen kuva 3.jpeg
Yleinen kuva 4.jpeg
Yleinen kuva 5.jpg