top of page

Trauma energia ja parisuhde

WORKSHOP

Onko sulle tullut elämäsi varrella samankaltaiset rakkaus haasteet esiin vaikka henkilö on muuttunut? Onko parisuhteessasi yleensä vaikeaa?

 

Huomaatko, että pärjäät sinkkuna paljon paremmin kun parisuhteessa? Samoin ystävien kanssa on usein selkeästi helpompaa kun rakkaus asioissa?

 

Nämä kaikki yllä olevat liittyvät trauma energiaan. Tämä Workshop on on sinulle kuka haluat ymmärtää nykyistä ja entistä parisuhdettasi. Tai haluat oppia miten tulevaisuudessa löytää sinulle sopiva kumppani ja mitä työkaluja voit saada siihen tueksi.

Opas lataus

Workshop pidetään to 18.1.2024 klo 17.00-19.00. 

Viime kevään sekä syksyn Workshopit menivät loppuunmyydyksi, joten kannattaa varata paikkasi saman tien, jotta mahdut mukaan!

Workshop tallennetaan ja mikäli et pääse live aikaan zoomiin paikalle, niin voit katsoa tallenteen itsellesi sopivana aikana. Tallenne on katsottavissa kuukauden ajan.

Opi miten pystyt auttamaan itseäsi parisuhteessa kun trauma energian haasteet iskee.

AEnB2UpexsO1l0naoYIOspc35H_CGqTS3oRbq4TkhNvHnGbpRq-KSCKedHIhH6scmQI6jG_37yA2ZwGnUkQsI9Ph68

Trauma energia ja parisuhde

WORKSHOP

Tämä Workshop on jatkoa Trauma energia workshopille. Mikäli olet jo osallistunut Trauma energia Workshoppiin, niin tässä menemme vielä syvemmälle rakkaus asioissa. Mutta pääset myös oikein hyvin mukaan vaikket olisi käynyt Trauma energia Workshoppia.

Workshop sisältää teoriaa, harjoituksia, tukea, keskustelua ja konkreettisia työkaluja.

Hinta nyt vain:

20€

(ovh 47€)

Käymme läpi workshopissa mm. seuraavia aiheita:

☀️Mitä trauma energia on ja miten se näkyy rakkaus elämässäsi (tällä hetkellä tai aikaisemmin)

☀️Miksi samat parisuhde haasteet tulevat eteesi uudelleen ja uudelleen

☀️Miksi rakkaus suhde on usein vaikeaa

☀️ Miksi parisuhde on usein vaikeaa, mutta ystävien kanssa sujuu, myös sinkkuna on usein helpompaa

☀️Miksi kuitenkin vaikeakin parisuhde voi olla suuri mahdollisuus

☀️Lapsuuden merkitys rakkaus elämääsi

☀️Mitä haavoittuvuus on ja mikä merkitys sillä on rakkaus elämääsi

☀️Miten tunnista jatkossa kehon ja intuition viestit

☀️Mitä konkreettisia työkaluja ja harjoituksia voit saada omaan arkeesi

Workshop järjestetään etänä zoomin välityksellä to 18.1.2024. klo 17.00-19.00.

Viime kevään sekä syksyn Workshopit menivät loppuunmyydyksi, joten kannattaa varata paikkasi saman tien, jotta mahdut mukaan!

Workshop tallennetaan ja mikäli et pääse live aikaan paikalle, niin voit katsoa tallenteen itsellesi sopivana aikana. Tallenne on katsottavissa kuukauden ajan.

Tervetuloa mukaan!

IMG_8650_netti_koko_edited.jpg

Heidi Seppälän tarina

 

Olen itse käynyt raskaan matkan trauma energian viemänä ja parisuhteeni olivat todella vaikeita. Suhteessa koin suuria haasteita kun taas muissa ihmissuhteissa se ei näkynyt yhtään niin vahvasti, mikä oli itselle todella hämmentävää. En nimittäin ymmärtänyt aikaisemmin mistä on kyse ja kärsin siitä sisäisesti.

Viehätyin ihan teini-iästä saakka miehistä, ketkä eivät tehneet minulle hyvää ja pysyin huonoissa suhteissa pitkään. Eroajatukset pyörivät paljon mielessäni, koska kärsin suhteessa niin paljon. Monia kertoja yritinkin erota, mutta palasin suhteeseen kuitenkin usein takaisin, vaikka suhteessa oli välillä henkistä välillä fyysistä väkivaltaa.

 

Asetin usein toisen etusijalle ja itseni vasta sen jälkeen. Ison osan ajasta mietin voisin auttaa toista ja miten toisella olisi mahdollisimman hyvä olla. Lisäksi yritin olla pelastajana toiselle ja toimin terapeuttina riita tilanteissa. Samalla kuitenkaan en silloin tajunnut, että jatkuvasti ohitan itseni, josta minä kärsin. Lisäksi en lainkaan oivaltanut, että syvin intentioni ei ollut loppujen lopuksi auttaa toista vaan yrittää epätoivoisesti parantaa omaa tuskaista oloa, mitä sisälläni tunsin kun suhteessa en voinut hyvin.

 

Nämä teki sen, että parisuhteessa en ollut oma itseni. En kuullut omaa ääntäni kunnolla, enkä tiennyt mitä minun tarpeeni ja rajani ovat tai kuka ylipäätään olen. 

Tällä hetkellä voin parhaiten kun olen koskaan ennen voinut, mikä näkyy saman tien myös parisuhteessani. Trauma energia ei enää vie minua ja suhdettani ja voin suurella kiitollisuudella sanoa, että parisuhteeni voi todella hyvin. Olen vihdoin onnellisessa ja tasapainoisessa suhteessa.


Tultuasi workshoppiin mukaan elämäsi ja suhtautumistapasi muuttuu ja ymmärrät, mitä sinun tulee tehdä, jotta trauma energia ei enää hallitse sinua ja suhdettasi.

 

Tai mikäli olet tällä hetkellä sinkku ja haluat ymmärtää aikaisempia suhteitasi, ettet enää toista samoja virheitä, niin Workshop sopii siihen myös täydellisesti.

Kun pääset tietoiseksi omasta tavastasi toimia, vasta sen jälkeen voit sitä muuttaa. Tämän workshopin avulla ymmärrät itseäsi ja rakkaus asioitasi paremmin ja saat työkaluja ja konkreettisia vinkkejä mitä tehdä, jotta sinä ja rakkaus elämäsi voivat voida paremmin.

Voit saada ihanan tasapainoisen parisuhteen vasta kun ymmärrät mistä trauma energiassa on kyse ja pääset eteenpäin siitä. Tulemalla mukaan Workshoppiin ymmärrät mikä sinuakin on estänyt saamasta haluamaasi onnellista ihanaa rakkaus elämää.

bottom of page