top of page

Vapauta kehosi hätätilasta

Löydä hermostoosi rauha ja sisäisen turvan tila

WORKSHOP

Onko sun keho valpas ja on vaikea rentoutua? Huomaat, että ajatuksen voimalla rauhoittaminen ei auta.

Kaipaat kokea syvällisellä tasolla turvaa ja rauhaa, mutta et tavoita näitä tiloja useinkaan tai koskaan ja se turhauttaa sinua todella paljon.

 

Tämä Workshop on sinulle kuka haluat vihdoin ymmärtää ja tietää miten voit auttaa saavuttamaan paljon kaipaamaasi turvaa ja rauhaa.

Workshop details

Workshop pidetään ti 18.6 klo: 16.30-18.45. 

Workshop tallennetaan ja mikäli et pääse live aikaan paikalle, niin voit katsoa tallenteen itsellesi sopivana aikana. Tallenne on katsottavissa kuukauden ajan.

HUOM: Paikkoja on rajoitettu määrä ja usein Workshopit ovat menneet täyteen, joten kannattaa varata paikkasi saman tien.

pexels-jill-wellington-1638660-413735.jpg

Opi miten pystyt vihdoin itse vaikuttamaan siihen, että mielen sekä kehon tasolla koet ihanaa sisäistä rauhaa.

wp4889235.jpg

WORKSHOP

Vapauta kehosi hätätilasta

Löydä hermostoosi rauha ja sisäisen turvan tila

Tämä Workshop sisältää teoriaa, harjoituksia, tukea, keskustelua ja konkreettisia työkaluja, mitä tarvitset, jotta voit alkaa löytää sen ihanan rauhan ja turvan.

Hinta nyt vain:

20€

(ovh 47€)

Workshop järjestetään etänä zoomin välityksellä.

Workshop on ti 18.6 klo: 16.30-18.45.

Workshop tallennetaan ja mikäli et pääse live aikaan zoomiin paikalle, niin voit katsoa tallenteen itsellesi sopivana aikana. Tallenne on katsottavissa kuukauden ajan.

Tervetuloa mukaan!

Käymme läpi workshopissa mm. seuraavia aiheita:

☀️ Mitä todellinen kehon ja mielen rauha ja turva ovat

☀️ Miksi rauhaa ja turvaa on äärimmäisen vaikea löytää

☀️ Mikä on polyvagaalinen teoria

☀️ Mikä on dissosioituminen ja miten se liittyy tähän aiheeseen

☀️ Lapsuuden merkitys nykyhetkeen

☀️ Miksi traumoissa tämä on yleinen kehon selviytymismekanismi

☀️ Miksi työkalut ja harjoitukset mitä olet kenties tehnyt niin eivät ole auttaneet

☀️ Mitä voit itse jatkossa tehdä, jotta rauha ja turva voidaan saavuttaa 

☀️ Mitä konkreettisia työkaluja ja harjoituksia voit saada omaan arkeesi, jotka ihan oikeasti auttaa

IMG_8650_netti_koko_edited.jpg

Heidi Seppälän tarina

Olen itse käynyt hyvin raskaan matkan etsien ja etsien sisäistä rauhaa ja turvan tilaa. Suorittaminen, meneminen ja yrittäminen oli minulle normaalia arkea. Pitkään en edes oivaltanut, että en koe sisäistä rauhaa ja turvasta ei ollut tietoakaan. Siinä vaiheessa kun aloin ajoittain pieniä hetkiä kokea sisäistä rauhaa ja turvan tunnetta niin ajattelin, että ne ovat vain tietyissä hetkissä eikä kuulu olla taustalla ison osan ajasta.

Ne ensimmäiset syvemmän tason rauhan ja turvan kokemukset olivat aivan ihania, minulle todella uutta ja erikoista. Siitä lähti sitten etsiminen. Etsin tietoa, työkaluja, menetelmiä ja harjoituksia miten ihmeessä voin saada kokea enemmän tuota ihanaa olotilaa.

Tein paljon ja yritin ja taas etsin, mutta matkani oli hidasta ja en tiennyt muutamaa olennaisinta seikkaa minkä avulla voi löytää syvemmän tason rauhan ja turvan.

Tällä hetkellä koen kiitollisuutta joka päivä siitä, että tiedän mikä todella on se avain sisäiseen rauhaan, turvaan ja sielun tason levollisuuteen. Tiedän mitä tehdä kun arjessa tulee hetkiä kun menetän tuon ihanan olotilan. Normaalia on, että herkkänä ihmisenä emme aina ole ihanassa turvan tilassa ja se kuuluu elämään. Mutta elämään ei kuulu olla hukassa sen rauhan ja turvan kanssa jatkuvasti.

Kehoni on saavuttanut ihanan tason levollisuutta, harmoniaa, rauhaa ja turvaa ja se on jotain aivan uskomatonta! Se on yksinään jo muuttanut ihan joka ikistä hetkeä elämässäni. En joka hetki tietenkään ole tässä olotilassa, eikä kuulukin olla, mutta ison osan ajasta ne ovat kehon, mielen ja sielun tasolla siellä taustalla ja näin kuuluukin olla mikäli haluamme voida hyvin ja löytää syvällinen yhteys toisiin ihmisiin.


Tultuasi workshoppiin mukaan ymmärrät syvemmin mistä on kyse. Suhtautumistapasi muuttuu ja tiedät, mitä sinun tulee tehdä, jotta sinunkin on mahdollista löytää ihana syvemmin tason rauha ja turva.

Kun ymmärrät asiaa laajemmin, pääset tietoiseksi omasta tietoisesta sekä alitajuisesta tavastasi toimia, vasta sen jälkeen voit sitä muuttaa. Alat haluta tehdä sinulle tärkeitä asioita ja keskittyä enemmän itseesi, jotta turva kehossa voi vahvistua. Lisäksi saat oikeasti toimivia työkaluja ja konkreettisia vinkkejä mitä tehdä, jotta sinä voit voida paremmin ja kehosi voi löytää enemmän rauhaa.

samuel-scrimshaw-rJc1RioyERQ-unsplash.jpg

Kehon ja mielen hätätilan ja valppauden ei kuulu olla jatkuvasti läsnä. Sinä ansaitset löytää turvaa, rauhaa ja tasapainoisempaa oloa! Tulemalla mukaan Workshoppiin ymmärrät miksi kehosi kokee niin voimakasta turvattomuutta sekä hätää ja jatkossa osaat toimia toisin, mikä palvelee sinua.

bottom of page