Yleinen kuva 10 muokattu.jpg

Olen Liikunnanohjaaja ensimmäiseltä ammatiltani ja kehon liike, liikkuminen, liikunnan harrastaminen ja urheileminen on yksi elämäni suuri rakkaus.

Valmistuin Liikunnanohjaajaksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta vuonna 2009.

 

Liikunnanohjaamisen ja valmentamisen aloitin jo 20-vuotta sitten. Siitä lähtien olen aktiivisesti ohjannut ja valmentanut erittäin monipuolisesti eri lajeja mm. salibandyä, uintia, telinevoimistelua, painonnosto liikkeitä, tanssia, ryhmäliikuntaa, kahvakuulaa, raskaampaa ja rauhallisempaa treeniä, kehonhuoltoa ja joogaa.

 

Olen käynyt monia koulutuksia mm. Personal Trainer - koulutus, Toiminnallinen Myofascia – koulutus ja monia kymmeniä koulutuksia eri liikunta lajeja laidasta laitaan.

Olen itse ennen elänyt elämääni enemmänkin selviytymällä, tiedostamattani tätä. Ensimmäiset 27 vuotta elämästäni oli enemmän ja vähemmän selviytymistä. Kunnes ihana universumi tuli kunnolla auttamaan minua, kun yritin puskea väkisin asioita ilman luottoa elämään ja ilman luottoa flowhun. Masennuin pahasti eli rakas universumi pysäytti minun elämäni auttaakseen minua. Vuonna 2011 alkoi siis minun matka kohti itseni löytämistä, henkistä kasvua ja omannäköisen elämän todellista löytämistä!

 

Silloiselle ehkä vähän turhankin sinnikkäälle itselleni ei masennus kuitenkaan ollut tarpeeksi pysäyttävä joten tarvittiin kovempia keinoja. 2014 sain tapaturmassa aivovamman ja niskan retkahdus vamman. Se oli elämäni ehdottomasti raskain, mutta samalla parhain asia mitä elämässäni on tapahtunut. Sairastuminen opetti minua parhaiten, kuin mikään koskaan ennen ja sen avulla oivalsin mistä elämässä on oikeasti kyse - omannäköisen elämän etsimisestä ja elämästä!

 

Tapahtuma oli elämäni iso käännekohta, jolloin kaikki asiat kyseenalaistettiin. Enää mikään elämässä ei ollut itsestäänselvyys ja minua koeteltiin monin eri tavoin. Muutaman ensimmäisen vuoden taisteluiden jälkeen saatiin selville mikä kehossani on hätänä ja jäin pidemmälle sairaslomalle. Olin lähes neljä vuotta pois työelämästä toipumismatkalla ja etsimässä itseäni.

 

Etsin itse keinot millä paransin itseni ja löysinkin erittäin hyvät kuntoutus menetelmät, millä kuntoutin itse itseni terveeksi. Aivovamma usein myönnetään parantumattomaksi sairaudeksi, mutta minä olen yksi esimerkki, kuinka kaikki on mahdollista kun vaan uskoo paranemiseen! Minä uskon, että meillä jokaisella on voima parantaa itse itsemme ja se on yksi ihana elämäntehtäväni opettaa muille. 

 

Tiedän, että jokaisessa meissä on parantaja, koska kehomme on todellisuudessa luotu siihen. Omalla tarinallani haluan luoda jokaiselle toivoa, että kaikki on mahdollista, sanottiin sinulle mitä tahansa. Tiedämme, että pikku haavan keho useimmiten parantaa itse. Uskomaton elimistömme on kuitenkin luotu parantamaan isompiakin haasteita, kun sille vaan antaa oikeanlaiset välineet siihen. Minä uskon, että mikään vaiva ja sairaus ei kuulu elämään. Ne ovat kehon hieno tapa kertoa, että keho ja mieli eivät ole tasapainossa. Olen itse kokenut kuinka itse pystymme parantamaan ja valitettavasti myös sairastuttamaan itsemme.

  

Tässä on minun tarinani,
olisi ihana kuulla sinun tarinasi