top of page
artem-kovalev-fk3XUcfTAvk-unsplash.jpg

Miten alat enemmän toimia itsesi hyväksi

ILMAN, ETTÄ LOUKKAAT TOISTA

Oletko usein auttamassa muita ja ratkaisemassa muiden ongelmia? Tuleeko sinun säästeltyä omia sanomisia, koska et halua loukata toista henkilöä?

 

Haluatko rohkeana pystyä olemaan täysin oma itsesi, toteuttamaan omia unelmiasi ja ilmaisemaan omia mielipiteitä pelkäämättä mitä toinen ajattelee?

 

Olen luonut tähän maksuttomaan oppaaseen helppoja vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla sinäkin löydät oman voimasi.

Opas lataus

Lataamalla oppaan liityt sähköpostilistalleni, jossa saat kuulla lisää vinkkejä oman voiman ja yleisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Opi, miten sinä alat rakastaa elää itseäsi varten ilman, että laiminlyöt muita.

Maksuttoman oppaan sisältö:

  1. Johdanto aiheeseen

  2. Miten suojelet omaa energiaasi

  3. Miten autat muita kuormittumatta itse

  4. Oman totuutesi merkitys

  5. Rohkeus ilmaista omia mielipiteitäsi

  6. Miten opit tykkää käydä vaikeita keskusteluita

  7. Eläminen sinua itseäsi varten

  8. Toimivia työkaluja ja tehtäviä

opas_mockup_1.jpg
Z4dd-kLg_edited.jpg

Heidi Seppälän tarina

Olen itse käynyt raskaan matkan miellyttäjästä oman elämän sankariksi. Otin aivan liikaa vastuuta kaikista läheisistäni ja jopa tuntemattomista. Se tarkoitti sitä, että suurimman osan ajasta mietin miten muilla olisi hyvä olla ja miten voisin auttaa muita parhaani mukaan.

Joko jätin usein sanomatta asioita, etten vaan loukkaa toista, keksin valkoisia valheita tai kaunistelin sanomisiani. Samalla kuitenkaan en silloin tajunnut, että jatkuvasti ohitan itseni, josta minä kärsin.

 

Nämä teki sen, että hukkasin itseni jo hyvin nuorena ja en enää jossain vaiheessa kunnolla tiennyt mitä mitä minun tarpeeni ovat, mikä minun oma mielipide on tai kuka ylipäätään olen. Mielessä pyöri melko jatkuva rulla miten voisin olla toisia varten.

Tällä hetkellä voin parhaiten kun olen koskaan ennen voinut, en enää ota vastuuta muista ja oikein hyvällä omatunnolla pistän itseni prioriteetti listan ykköseksi, mikä on muuttanut elämääni merkittävästi.


Oman huiman muutoksen takia lähdin kirjoittamaan tämän oppaan sinulle, koska ottamalla liikaa vastuuta muista on sinulle taakka. Voi olla ettet välttämättä huomaa sitä vielä, minäkin huomasin sen vasta kun minulle siitä kerrottiin. Samoin moni asiakkaani ei ole itse huomannut sitä vasta kun heille olen siitä kertonut. Luettuasi oppaan elämäsi ja suhtautumistapasi muuttuu ja ymmärrät, mitä sinun tulee tehdä, jotta voit saavuttaa onnellisen ihana elämän.

Kun pääset tietoiseksi omasta tavastasi toimia, vasta sen jälkeen voit sitä muuttaa. Tämän oppaan avulla ymmärrät itsesi paremmin ja alat hyvällä fiiliksellä tehdä sinulle tärkeitä asioita, jotta omat energiatasot ja onnellisuus voi kasvaa. Lisäksi saat työkaluja ja konkreettisia vinkkejä mitä tehdä, jotta sinä voisit paremmin.

Lataa maksuton opas ja opastan sinua kohti ihanaa elämää!

Muista, sinä olet tärkeä ja sinun tarpeesi ja sanomisesi ovat yhtä tärkeitä kuin kenen tahansa muunkin! Nyt on sinun aikasi alkaa nauttia elämästä ja keskittyä hyvällä omatunnolla enemmän itseesi.

samuel-scrimshaw-rJc1RioyERQ-unsplash.jpg

Voit olla todella onnellinen vasta kun pystyt päästämään irti liiallisesta vastuunotosta. Lukemalla oppaan ymmärrät mikä sinuakin on estänyt saamasta haluamaasi onnellista elämää.

bottom of page