top of page

Trauma energia

WORKSHOP

Tuleeko sinulla samankaltaiset haasteet eteen kerta toisensa jälkeen? Näkyykö sama ongelma ihmissuhteissa vaikka ihmiset vaihtuvat? Koetko, että parisuhde/ rakkaus asiat on yleensä vaikeita?

 

Yritätkö herkästi väkisin puskea asioita tai et edes lähde yrittämään, koska pelkäät epäonnistuvasi? Huomaatko haluavasi muuttaa toisia ihmisiä? 

 

Nämä kaikki yllä olevat liittyvät trauma energiaan. Trauma energia workshop on on sinulle kuka haluat ymmärtää mikä trauma energia on ja mitä työkaluja voit saada siihen tueksi.

Opas lataus

Workshop pidetään ma 4.3 klo: 18-20.00. 

Workshopit ovat monesti myyty loppuun, joten suosittelen varaamaan paikkasi heti, jotta mahdut mukaan, koska paikkoja on rajoitettu määrä.

 

Workshop tallennetaan ja mikäli et pääse livenä zoomiin paikalle, niin voit katsoa tallenteen itsellesi sopivana aikana. Tallenne on katsottavissa kuukauden ajan.

Opi miten pystyt auttamaan itseäsi arjessa, kun trauma energian haasteet iskee.

Image by frank mckenna

Trauma energia

WORKSHOP

Tämä workshop sisältää teoriaa, harjoituksia, tukea, keskustelua ja konkreettisia työkaluja, jota tarvitset, jotta voit luottaa paremmin itseesi ja ymmärtää mitä tehdä.

Hinta nyt vain:

20€

(ovh 47€)

Workshop järjestetään etänä zoomin välityksellä.

Workshop on ma 4.3 klo: 18-20.00.

Viime vuoden kaksi Workshoppia kolmesta meni loppuunmyydyksi, joten suosittelen varaamaan paikkasi saman tien, jotta mahdut mukaan, koska paikkoja on rajoitettu määrä.

 

Workshop tallennetaan ja mikäli et pääse livenä zoomiin paikalle, niin voit katsoa tallenteen itsellesi sopivana aikana. Tallenne on katsottavissa kuukauden ajan.

Tervetuloa mukaan!

Käymme läpi workshopissa mm. seuraavia aiheita:

☀️Mikä trauma on ja mitä se tekee keholle, hermostolle ja mielelle 
☀️Mitä trauma energia on ja miten se näkyy elämässäsi

☀️Miksi samat ihmissuhde haasteet tulevat eteesi uudelleen ja uudelleen

☀️Miksi rakkaus suhde on usein vaikeaa

☀️Miksi kuitenkin vaikeakin parisuhde voi olla suuri mahdollisuus
☀️
Miksi en saa tehtyä tarpeeksi itselle hyviä asioita tai löydettyä itselle oikeita ihmisiä

☀️Miksi moni kokee uupumusta

☀️Lapsuuden merkitys nykyhetken ihmissuhteisiisi

☀️ Milloin todella vilpittömästi haluat auttaa toista ja milloin toimit trauman pohjalta

☀️Mitä haavoittuvuus on ja mikä merkitys sillä on elämääsi

☀️Miten tunnista kehon ja intuition viestit

☀️Mitä konkreettisia työkaluja ja harjoituksia voit saada omaan arkeesi

IMG_8650_netti_koko_edited.jpg

Heidi Seppälän tarina

 

Olen itse käynyt raskaan matkan trauma energian viemänä. En ymmärtänyt aikaisemmin mistä on kyse ja kärsin paljon sisäisesti. Samankaltaisia ihmissuhde haasteita tuli eteeni ihan lukemattoman monia kertoja ja parisuhteeni olivat todella vaikeita.

Otin aivan liikaa vastuuta kaikista läheisistäni ja jopa tuntemattomista. Se tarkoitti sitä, että suurimman osan ajasta mietin miten muilla olisi hyvä olla ja miten voisin auttaa muita parhaani mukaan.

Yritin ratkoa muiden ongelmia, muuttaa muiden vaikeaa tunnetilaa paremmaksi, leikin terapeuttia toisille ja yritin olla pelastajana muille. Samalla kuitenkaan en silloin tajunnut, että jatkuvasti ohitan itseni, josta minä kärsin. Lisäksi en lainkaan oivaltanut, että syvin intentioni ei ollut loppujen lopuksi auttaa muita vaan yrittää epätoivoisesti parantaa omaa tuskaista oloa, mitä sisälläni tunsin.

 

Nämä teki sen, että hukkasin itseni jo hyvin nuorena ja en enää jossain vaiheessa kunnolla tiennyt mitä mitä minun tarpeeni ja rajani ovat, mikä minun oma mielipide on tai kuka ylipäätään olen. Mielessä pyöri melko jatkuva rulla miten voisin olla toisia varten.

Tällä hetkellä voin parhaiten kun olen koskaan ennen voinut, trauma energia ei enää vie minua, pistän itseni hyvällä omatunnolla prioriteettilistan ykköseksi ja ihmissuhteeni ovat muuttuneet erittäin positiivisesti. 


Oman huiman muutoksen takia lähdin suunnittelemaan tätä workshopia, koska se, että trauma energiaa on kehossa on todella raskasta. Tultuasi workshoppiin mukaan elämäsi ja suhtautumistapasi muuttuu ja ymmärrät, mitä sinun tulee tehdä, jotta trauma energia ei enää hallitse sinua.

Kun pääset tietoiseksi omasta tavastasi toimia, vasta sen jälkeen voit sitä muuttaa. Tämän workshopin avulla ymmärrät itseäsi paremmin ja alat haluta tehdä sinulle tärkeitä asioita eli priorisoida itseäsi, jotta omat energiatasot ja onnellisuus voi kasvaa. Lisäksi saat työkaluja ja konkreettisia vinkkejä mitä tehdä, jotta sinä ja ihmissuhteesi voivat paremmin.

samuel-scrimshaw-rJc1RioyERQ-unsplash.jpg

Voit olla todella onnellinen vasta kun pääset eteenpäin trauma energiasta. Tulemalla mukaan Workshoppiin ymmärrät mikä sinuakin on estänyt saamasta haluamaasi onnellista elämää ja kunnioittavia ihmissuhteita.

bottom of page