top of page
girl-praising-in-the-storm.jpeg

Triggeröityminen

WORKSHOP

Onko tietyt arkiset tilanteet sinulle vaikeita? Ihan yllättäen vaikeat tunteet valtaa mielen, katastrofi ajatukset jyllää päässä, kehossa on haastava olla ja tämä häiritsee sinua merkittävästi?

 

Mieli luo uhkaavia tarinoita ihmisistä ja tapahtumista ja et välttämättä lainkaan ymmärrä miksi reagoit niin voimakkaasti. Tai vaikka ymmärrätkin niin silti kehon reaktiot ja tunteet vie sinua.

 

Nämä yllä olevat liittyvät triggeröitymiseen. Workshop Triggeröityminen on on sinulle kuka haluat ymmärtää mitä triggeröityminen on ja mitä työkaluja voit saada siihen avuksi.

Workshop details

Workshop pidetään ke 21.2 klo: 16:30-18:30. 

Workshop tallennetaan ja mikäli et pääse live aikaan paikalle, niin voit katsoa tallenteen itsellesi sopivana aikana. Tallenne on katsottavissa kuukauden ajan.

HUOM: Paikkoja on rajoitettu määrä ja usein Workshopit ovat menneet täyteen, joten kannattaa varata paikkasi saman tien.

woman_cornfield.jpg

Opi miten pystyt auttamaan itseäsi kun keho palaa vanhaan traumaan ja triggeröidyt vahvasti.

winnats-pass-5455266_1920.jpg

Triggeröityminen

WORKSHOP

Tämä Workshop sisältää teoriaa, harjoituksia, tukea, keskustelua ja konkreettisia työkaluja, jota tarvitset, jotta voit luottaa paremmin itseäsi ja ymmärtää mitä tehdä.

Hinta nyt vain:

20€

(ovh 47€)

Workshop järjestetään etänä zoomin välityksellä.

Workshop on ke 21.2 klo: 16:30-18:30.

Workshop tallennetaan ja mikäli et pääse live aikaan zoomiin paikalle, niin voit katsoa tallenteen itsellesi sopivana aikana. Tallenne on katsottavissa kuukauden ajan.

Tervetuloa mukaan!

Käymme läpi workshopissa mm. seuraavia aiheita:

☀️ Mitä triggeröityminen on ja miten se näkyy elämässäsi

☀️ Miksi samat tietyt arkiset haasteet tulevat eteesi uudelleen ja uudelleen

☀️ Miksi sinun on ollut vaikea saada kiinni mitä kehossa tapahtuu
☀️ Triggeröityminen autonomisen hermoston näkökannalta
☀️ 
Lapsuuden merkitys nykyhetken vaikeisiin tilanteisiin

☀️ Miten tunnistaa, että on kyse triggeröitymisestä

☀️ Miten saada kehon reaktiot vähenemään tai jopa loppumaan, jolloin et triggeröidy enää samoista tilanteista kuin ennen tai tilanne on merkittävästi helpompaa

☀️ Mitä konkreettisia työkaluja ja harjoituksia voit saada omaan arkeesi

IMG_8650_netti_koko_edited.jpg

Heidi Seppälän tarina

 

Olen itse käynyt raskaan matkan triggeröintien viemänä. En ymmärtänyt mistä on kyse ja kärsin hyvin paljon sisäisesti. Tämä myös toi haasteita ihmissuhteisiini, mikä häiritsi vielä enemmän. Koin valtavasti häpeää voimakkaista reaktioistani kun toisen silmään triggeröinti hetket saattoivat näyttää todella pieniltä, jopa mitättömiltä.

Sydän löi tuhatta ja sataa, koin suurta uhkaa ja pelkoa. Välillä hermostoni meni voimakkaaseen taistele tilaan, välillä pakenemis tilaan ja välillä lamaannuin täysin. Mieleni loi kauhuskenaarioita ihmisistä ja maailmasta ja tunteet veivät minua ihan täysin.

Triggeröinnit näkyivät hyvinkin arkisissa tilanteissa. Esimerkiksi lähtötilanteet toisen kanssa viikonlopun viettoon olivat todella raskaita ja vaikeita. Ja siksi monesti lähtötilanteet venyivät, välillä peruuntuivat tai saimme puolison kanssa ison riidan aikaiseksi, mikä vaan pahensi tilannetta.

Triggeröitymis tilanteessa keho palaa johonkin vanhaan traumaan, mutta voi olla että tietoisesti henkilö ei huomaa tätä lainkaan, koska se tapahtuu kehon tasolla. Minä en ennen ollut lainkaan tietoinen, että näin tapahtui. Koin todella voimakkaita vaikeita tunteita tai haastavia fyysisiä reaktioita. En myöskään tiennyt yhtään mikä voi auttaa näihin raskaisiin tilanteisiin.

Tällä hetkellä voin parhaiten kun olen koskaan ennen voinut, ymmärrän mistä triggeöinnissä on kyse ja mikä tärkeintä - tiedän mikä auttaa kun triggeröidyn.

Lisäksi tietyt tilanteet mitkä ennen triggeröivät minua hyvinkin vahvasti, eivät tee sitä enää lainkaan. Ja toiset tilanteet mitkä triggeröivät, eivät enää vie minua samalla tavalla. Keho on löytänyt turvaa ja tiedän mikä helpottaa vaikeissa tilanteissa. Me kaikki nimittäin triggeröidymme. Tärkeintä on ymmärtää mistä on kyse ja löytää oikeanlaisia työkaluja mikä voi auttaa juuri sinua.


Tultuasi workshoppiin mukaan ymmärrät syvemmin mistä on kyse. Suhtautumistapasi muuttuu ja tiedät, mitä sinun tulee tehdä, jotta triggeröinnit eivät enää hallitse sinua. 

Kun pääset tietoiseksi omasta tavastasi toimia, vasta sen jälkeen voit sitä muuttaa. Tämän workshopin avulla ymmärrät itsesi paremmin. Alat haluta tehdä sinulle tärkeitä asioita ja keskittyä enemmän itseesi, jotta turva kehossa voi vahvistua. Lisäksi saat työkaluja ja konkreettisia vinkkejä mitä tehdä, jotta sinä voit voida paremmin ja kehosi voi löytää enemmän rauhaa vaikeissakin tilanteissa.

samuel-scrimshaw-rJc1RioyERQ-unsplash.jpg

Triggeröintien ei kuulu viedä sinua. Sinä ansaitset löytää turvaa ja tasapainoisempaa oloa! Tulemalla mukaan Workshoppiin ymmärrät miksi kehosi kokee niin voimakasta turvattomuutta ja jatkossa osaat toimia toisin, mikä palvelee juuri sinua.

bottom of page