top of page
Image by Federico Respini

Valmennuksellinen
Energiahoito

Onko sinulla lapsuuden traumoja, mitkä vaikuttavat elämääsi negatiivisesti tälläkin hetkellä? Tunnetko, että et pääse näissä asioissa eteenpäin?

 

Haluatko jättää menneisyyden taaksesi ja saada näihin kauan toivomaasi ratkaisua?

Somaattisen trauma työskentelyn avulla pääset jättämään menneisyyden taaksesi, jotta voit vihdoin elää nautinnollista helpompaa elämää. 

Image by Josh Felise

Energiahoito

VALMENNUKSELLINEN

Valmennuksellinen Energiahoito on luotu sinulle, kenellä lapsuuden traumat häiritsevät nykyelämääsi. Saat ymmärrystä omista haasteistasi ja saat konkreettisia ohjeita, työkaluja ja harjoituksia mitä tehdä omassa arjessasi, jotta traumat lähtevät purkautumaan ja oma voimasi kasvaa. 

 

Heidin kehittelemä Valmennuksellinen Energiahoito menetelmä sisältää kolme vaihetta:

Vaihe 1 - Valmennus osio

💛 Käymme yhdessä läpi mitä sinulla on ne olennaisimmat haasteet, minkä takia elämäsi jumittaa ja miten se näkyy tämän hetken arjessasi. Etsimme mikä on se juurisyy, mistä vaikeutesi johtuvat. Olen erittäin tarkka ja taitava löytämään ne tärkeimmät seikat, mihin sinun on hyvä keskittyä, jotta elämäsi muuttuu. Saat myös juuri sinulle räätälöityjä työkaluja ja harjoituksia arkeesi, jotka on olennaisessa osassa traumaprosessia.

Vaihe 2 - Hoito osio

⭐ Valmennus osiossa pintaan tulleet haasteet hoidetaan erilaisilla kehollisilla, somaattisilla työkaluilla. Pääasiassa käytän Energiahoitoa työkaluja, mutta pikku hiljaa prosessin edetessä otamme mukaan myös muitakin somaattisia menetelmiä. Traumat elävät kehossa ja muokkaavat autonomista hermostoa, joten siksi tämä hoito osio on äärimmäisen tärkeä, jotta traumat voivat parantua.

Vaihe 3 - Yhteenveto

☀️ Lopuksi käymme läpi sinun tuntemuksia ja ajatuksia hoito osiosta ja kerron sinulle mitä itse koin. Annan tarvittavia vinkkejä, mitä sinä itse voit tehdä omassa arjessasi ennen seuraavaa tapaamista. Tapaamisten välissä olen tukenasi ja apunasi ja käytämme Telegram messengeriä tarvittaessa jos kaipaat tukea tai apua.

Image by Quino Al

 

Asiat on kenties ulkoisesti hyvin, mutta sisäisesti kärsit. Kun uskallat raaán rehellisesti miettiä elämääsi niin tunnet, että sinulla on kärsimystä. Ihmissuhteissa on ollut vaikeuksia läpi elämän ja triggeröidyt herkästi. Tunnistat, että lapsuuden traumat häiritsee elämääsi jatkuvasti.

 

Samantyyppiset haasteet tuntuu seuraavan sinua, vaikka olet yrittänyt tehdä muutoksia. Keho on väsynyt, hermosto kävi ylikierroksilla tai lamaannut herkästi, muttet läheskään aina sitä tunnista.

 

Tunnetko, ettet ole riittävä ja tulee herkästi syyllistettyä ja hävettyä itseä? Tuleeko miellytettyä tiettyjä ihmisiä, on rajattomuutta ja fokus menee aivan liikaa muihin ihmisiin ja huomaat ettet tiedä kuka olet. 

 

Haluatko sen sijaan olla elinvoimainen ja ihan oikeasti onnellinen? Kaipaatko sisällesi turvaa ja ihanaa sisäistä rauhaa? 

 

Onko unelmanasi tietää omat tarpeet, omat rajat ja mitä todella haluat? Odotatko sitä, että vihdoin pystyt kunnolla nauttimaan elämästä. Ettei jatkuvasti tulisi eteen haasteita, mitkä turhauttaa ja että ihmissuhteesi olisi kunnioittavia, rakastavia ja sinulle oikeita? 

 

Resonoiko nämä sinulle?

Jatka lukemista tai ota yhteyttä minuun jo saman tien.

Kuulostaako nämä sinulle tutulta:

Valmennuksellisen Energiahoidon avulla:

💙 Keho ja mieli rentoutuu

💙 Alat tuntea vapautta ja turvaa

💙 Ymmärrät enemmän traumoista ja mistä haasteesi johtuvat

💙 Arkesi muuttuu tasapainoiseksi ja koet kiitollisuutta 

💙 Itsetunto ja rohkeus kasvaa

💙 Tiedät mitä tehdä kun traumareaktio yllättää

💙 Pääset eteenpäin lapsuuden traumoista

💙 Erikoiset haasteet kehossasi häviävät

💙 Uniongelmat paranevat

💙 Vireystila paranee

💙 Triggeröinnit helpottuu selkeästi ja eivät enää hallitse elämääsi

💙 Miellyttäminen vähenee tai jopa loppuu

💙 Alat asettaa rajoja ja keskittyä enemmän itseesi

💙 Alat enemmän arvostaa, hyväksyä ja rakastaa itseäsi

💙 Elämäsi muuttuu helpommaksi

Image by Jeremy Bishop
Sky

Onnistumistarinoita

"Olen todella kiitollinen että tapasin Heidin ja lähdin kokeilemaan hänen energiahoitoja. Olin pitkään miettinyt että haluaisin kokeilla energiahoitoa, mutta mulle oli tärkeää löytää ns. oikea henkilö, jonka seurassa se tuntuisi turvalliselta. 

 

Energiahoidot ovat tuoneet pinnalle ja parantaneet sellaisia asioita, joita en edes tiennyt sisälläni olevan. Jo pelkkä niiden asioiden tiedostaminen auttoi ja avasi ymmärrystäni niin isosti ja kun siihen päälle vielä pääsi puhdistamaan niitä energiahoidolla niin johan alkoi elämä muuttumaan. Tajusin myös että olin rakentanut elämääni osittain väärälle pohjalle lapsuuden traumojen takia. Energiahoitojen jälkeen pääsin kyseenalaistamaan monia asioita ja tutkimaan todellista itseäni. Siitä avautuikin monia uusia ovia! 

 

Voin sanoa että olen huomattavasti onnellisempi energiahoitojen jälkeen ja olo on kevyempi. Erityisen ihanaa Heidin energiahoidoissa on ollut se että alussa aina keskustellaan pinnalla olevista asioista ja sitten tehdään hoito.

 

Heidi on myös avannut mitä energiahoito on ja mitä hänelle on noussut pinnalle hoidon aikana. Pidin hetken taukoa energiahoidoista, mutta huomasin haluavani ehdottomasti varata hoitoja lisää, joten innolla odotan mitä kaikkea tulevaisuus tuo! Kiitos Heidi että teet sitä mitä teet ja olet se ketä olet."

-Sonja Eid

IMG_0785 (1).jpeg

Valmennyksellinen Energiahoito

Menetelmän avulla sinäkin voit nyt saada elämällesi aivan uuden käänteen. Olen itse käynyt raskaan tien ja monien haasteiden jälkeen saavutin elämäni kunnon. Ymmärsin miksi eteeni oli tullut lukemattomia isoja haasteita ja miksi yrityksistä huolimatta elämä ei ollut sitä mitä halusin. Löysin oman polkuni ja loistavat keinot, miten saada unelmieni elämä. Omien kokemusten sekä koulutusten pohjalta loin Valmennuksellisen Energiahoidon menetelmän. 

 

Menetelmä on kolmeosainen ja jokainen osio on yhtä tärkeä. Kerron mitä sinun on olennaista tietää, jotta elämäsi voi muuttua ja voit saada viimein haluamasi onnellisen tasapainoisen elämän. Menetelmässä on tietty tarkoitus ja järjestys miten edetään, jolla takaan sinulle tuloksia. Tässä on sinulle täydellinen paketti, missä kerron sinulle mitä sinun tulee tehdä. 

Loin menetelmän, jotta sinun ei tarvitse enää sieltä täältä yrittää etsiä tietoa tai keinoja vaan kaikki tarvittava on yhdessä paketissa.

Menetelmän kolme osaa

  1. valmennus osio - ymmärrys, tieto ja työkalut

  2. hoito osio - traumojen ja blockien hoito 

  3. yhteenveto - hoidon tapahtumat

Pink Clouds

90min/kerta

Sisältää ensin valmennuksellisen osion ja sen jälkeen kehollisen menetelmän ja lopuksi yhteenvedon. Hoidot ovat pääosin kerran viikossa tarvitsemasi ajan muutamasta kuukaudesta eteenpäin.

IMG_1439.jpeg

“Heidillä on upea läsnäolon taito. On ihana tunne, kun Heidi on täysillä läsnä, tukee, kannustaa ja kuuntelee. Heidi osaa myös konkretisoida asioita ymmärrettävään muotoon ja jakaa itsekin rohkeita tarinoita elämästään. Hänellä on valtava tietotaito ihmisestä!”

BodyMind logo.png

Mitä energiahoito ja somaattinen traumatyöskentely on:

Lähdetään alkuun Energiahoidosta, mitä käytän yksilöhoidoissa eniten. Energiahoito on erittäin vanha hoitomuoto ja sillä on autettu ihmisiä monissa eri kulttuureissa jo tuhansia vuosia. Energiahoidon teho perustuu pääasiassa kahteen eri seikkaan. Hoito vaikuttaa pääasiassa hermojärjestelmän kautta eli aktivoi parasympaattista hermostoa, jonka avulla sinä rentoudut ja elimistö alkaa parantaa traumoja, blockeja, fyysisiä ja henkisiä haasteita. Ja koska traumat muokkaa hermostoa niin äärimmäisen tärkeä on keskittyä myös autonomiseen hermostoon.

 

Toinen seikka, mihin Energiahoidon suuri teho perustuu, on sen mahdollisuus päästä hoitamaan alitajuntaa ja traumoja. Alitajunta näkee, kuulee ja tallentaa kaiken elämän varrelta jo kohtu ajalta. Se tarkoittaa, että kaikki traumat, ikävät kokemukset, huonot uskomukset, blockit ym. Eli kaikki negatiivinen elämässäsi käynyt elää sinun alitajunnassa ja kehossasi.

 

Siksi on välttämätöntä päästä alitajunnan ja kehon syvimpiin kohtiin, jotta voit saada unelma elämän. Energiahoidolla on hieno kyky päästä alitajunnan syvimpiin kerroksiin. Juuri alitajunnan syvimmissä kerroksissa elää raskaimmat traumat, minkä takia elämä tuo haasteita eteesi. Näiden lisäksi Energiahoidolla pystyn mm.hoitamaan hormonitoimintaa, elimiä ja fyysistä kehoa.

 

Olen opiskellut Energiahoitoa Suomen Energiahoitajien kautta. Heidän kehittelemä Bodymind Energy Balancing Method on hoitomenetelmä, joka sisältää useita kymmeniä eri tekniikoita. Kun käytössäni on monia eri tekniikoita, pystyn auttamaan sinua hyvin laajasti. Tämän lisäksi apunani on vahva intuitio, mikä on aina auttanut merkittävästi. 

Energiahoidon lisäksi käytän työssäni myös mm. NLP harjoituksia työkaluna sekä muita somaattisia trauma terapian menetelmiä. Parhaimpia tuloksia saa kun pystyn yhdistelemään erilaisia tekniikoita ja asiakkaani saavatkin todella huikeita tuloksia. Kouluttaudun pikku hiljaa monipuolisemmin somaattiseen trauma terapiaan, mikä monipuolistaa hoitotyötäni ja saa sinulle parempi tuloksia. 

 

Ihmiset tulevat vastaanotolleni pääosin lapsuuden traumojen takia, mitkä häiritsevät elämää tänäkin päivänä. Monilla on väsymystä, ärtymystä, pelkoja, surua ja uniongelmia. Keho käy yli- tai alikierroksilla ja triggeröintejä tapahtuu usein. He ovat tehneet jo monesti paljon oman hyvinvointinsa eteen, mutta tuntevat silti olevansa jumissa ja elämä ei ole sitä mitä he haluavat. Moni miellyttää muita, ei rohkene sanoa mitä sisimmissään on mieltä, ei elä omaa totuuttaan ja keskittyvät aivan liikaa muihin ihmisiin. Rakkaus itseä kohtaan on kadoksissa ja laitetaan muut itsensä edelle.

Mitä Heidin Valmennuksellisessa Energiahoidossa tapahtuu:

Hoitokerta kestää yhteensä 90 minuuttia ja hoidot ovat pääosin kerran viikossa tarvitsemasi ajan muutamasta kuukaudesta eteenpäin. Valmennuksellisessa Energiahoidossa teemme sekä somaattista trauma työskentelyä - että valmennusta, mitä kukaan muu Suomessa ei tarjoa.

 

Etenemme sinun tavoitteiden ja toiveiden mukaan. Valmennus osiossa annan sinulle konkreettisia steppejä, työkaluja ja harjoituksia, mitä voit itse myös tehdä omassa arjessasi. Tämä on erittäin merkittävässä osassa trauma prosessia. Minulla on sinulle loistavimmat keinot, joilla itse olen päässyt elämäni kuntoon ja haluan jakaa ne kanssasi.

Kerron sinulle aina minkä takia sinulla on tiettyjä oireita ja teen aina kaikkeni jotta löydän oireillesi juurisyyn. Kuulemalla tarkemmin mitä sinä olet kokenut, koet sekä tunnet tällä hetkellä, voin auttaa sinua paremmin. Käymme läpi sinun tuntemuksia, mitä kaikkea keho alkaa hoitamaan ja mitä kenties sinulle tulee esiin hoitojen välissä. Minä annan sinulle aina tietoa, mitä prosessissa tapahtuu, koska koen että tieto on todella tärkeää.

Mitä enemmän itse tiedät, mitä kehossasi tapahtuu, ymmärrät kehon viestejä paremmin. Puhumme siitä, mitä esimerkiksi traumareaktiot ovat, mitkä autonominen hermosto on ja mitä kehon viestit yrittää kertoa sinulle. Puhumme tunnesäätelystä ja annan konkreettisia vinkkejä miten vaikeiden tunteiden kanssa voi olla läsnä.

 

Asioiden jakaminen toisen kanssa auttaa monesti avaamaan haasteita paremmin ja löytämään juurisyyn. Kun tulet hoitooni, teen kaikkeni jotta pääset omista haasteistasi eroon. Siksi juurisyyn löytäminen on äärimmäisen tärkeää.

Itse hoito-osiossa käytän pääosin Energiahoitoa kehollisena hoitomuotona. Pikku hiljaa
yhteisen prosessimme edetessä otan mukaan myös muita somaattisia eli kehollisia trauman purku menetelmiä ja harjoituksia.

 

Traumat jäävät kehoon ja muokkaavat autonomista hermostoa. Ja siksi puheterapia ei auta parantumaan traumoista. Siihen vaaditaan myös kehollista työskentelyä ja siksi se somaattisuus on välttämätön työkalu mukaan.


Haasteet, mitä kenties koet tällä hetkellä, ovat tulleet auttamaan sinua. Ne kertovat minulle hoitajana ison sanoman, mistä olet jäänyt elämässäsi paitsi ja miksi kehosi on alkanut reagoimaan tietyllä tavalla. Osa juttelua on myös tämän takia, jotta kuulen mitä kehosi haluaa kertoa sinulle.

Haasteet auttavat meitä katsomaan omaan kauniiseen sydämeen, näkemään upean sielun, mitä meillä jokaisella on. Haasteiden avulla voit muuttaa elämäsi juuri siihen suuntaan, mitä sisimmissäsi haluat. Voimme yhdessä parantaa elämäsi ja voit saada unelmiesi henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin.

Image by Aaron Burden
Sky

Kuka onkaan parempi auttamaan haasteissa kuin sellainen, kuka on itse kokenut paljon samoja asioita kuin sinä ja mikä tärkeintä, voittanut ne haasteet.

Z4dd-kLg_edited.jpg

Olen itse päässyt ihanaan rakkauden ja lempeyden energiaan ja osaan omien kokemusten takia ymmärtää hyvin laajasti oireitasi, käytöstäsi ja elämän varrella tapahtuneita asioita.

 

Hoito-osiossa tosiaan käytän monipuolisesti erilaisia somaattisia menetelmiä ja niistä isoimmassa roolissa on Energiahoito. 


Energiahoito on siitä loistava, että se laittaa kehon parantamaan itse itseään eli hoidon vaikutus ei pääty siihen, kun itse hoitoaika loppuu vaan keho prosessoi aktiivisesti noin 48 h. Tämän lisäksi hoidon teho pysyy jopa noin viikon ajan. Siksi lähes kaikilla tapahtuu hoidon jälkeen viikon sisään paranemista sekä fyysisesti- että henkisesti. Itse hoitajana minulle on tärkeää kuulla, mitä keho purkaa aina hoidon jälkeen ja se on myös isossa roolissa juttelun aikana.

Olen opiskellut somaattista trauma terapiaa ja NLP valmennusta, mihin kuuluu monenlaisia kehollisia harjoituksia. Mietin harjoitukset aina yksilöllisesti juuri sinulle sopiviksi ja yhdessä puhumme miten etenemme, koska osana trauma prosessia sinun on tärkeä tietää, että pystyt itse vaikuttamaan mitä tulemme tekemään ja mitä kaipaat. 

Minä tiedän mistä puhun, olen itse kokenut tämän kaiken, sekä haasteet- että huiman paranemisen. En ikimaailmassa olisi ollut noussut haasteista loistoon, ollut löytänyt loistavaa omaa voimaa ellen olisi itse ottanut apua muilta. Ota sinäkin rohkeasti apua vastaan. Somaattisuus on ollut minulle suuri pelastus! Siitä tulee sinunkin pelastus kun annat sille mahdollisuuden! 

Sky

Minä tiedän, että juuri sinä olet se kuka haluaa parempaa. Se kuka tässä elämässä on kaikista tärkein, olet sinä! Joskus tarvitsemme suurempia haasteita, pelkoja ja suruja, jotta löydät itsesi ja todellisen onnen!

Valmennuksellinen Energiahoito SOPII sinulle jos edes jokin näistä resonoi:

Haluat muutosta elämääsi

Olet valmis pääsemään elämässä eteenpäin
Haluat itse myös tehdä asioita oman hyvinvoinnin eteen

Tunnet turvattomuutta

Keho ja mieli on ylivirittynyt tai levoton

Lapsuuden traumat häiritsevät elämääsi vieläkin

Arki on epätasapainoista

Sinulla on fyysisiä vaivoja kuten kipuja ja sairauksia
Tunnet olevasi ylikuormittunut ja otat itsellesi liikaa tekemistä
Tunnet olevasi jumissa

Haluat saada toimivia työkaluja

Olet etsinyt keinoja miten päästä eroon miellyttämisestä
Et ole asettanut rajoja tai niissä on hankala pysyä
✅ Et uskalla olla haavoittuvainen toisten seurassa
Et hyväksy itseäsi sellaisena kun olet
Mietit liikaa mitä muut ajattelee sinusta

Et tiedä omaa totuuttasi tai elä sen mukaan

Kaipaat parempaa elämää
Hyödyt siitä, että toimitaan yhdessä

Valmennuksellinen Energiahoito EI SOVI sinulle jos kaikki tai osa näistä on totta:

❌ Olet erittäin tyytyväinen elämääsi ja et kaipaa muutosta
❌ Fyysisessä kehossasi ei ole mitään kipuja, jännityksiä tai haasteita koskaan
❌ Et ikinä koe negatiivisia tunteita
❌ Et halua puhua tai miettiä lapsuuden traumojasi
❌ Et ole kiinnostunut miettimään menneisyyden tapahtumia
❌ Et ole valmis itse tekemään asioita oman hyvinvoinnin eteen
❌ Elämäsi on ihanan tasapainoista
❌ Et tykkää analysoida omia tunteita, kehon tuntemuksia ja kokemuksiasi
❌ Luotat itseesi, toisiin ihmisiin ja universumiin täysin
❌ Tunnet olevasi elämäsi kunnossa
❌ Olet aivan liian heikossa kunnossa itse tekemään asioita oman hyvinvoinnin eteen

Image by Fabrizio Conti

Miksi tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa?

Voit jatkaa elämääsi haasteiden ja kärsimyksen keskellä ja toivoa, että asiat muuttuisivat. Jolloin elämäsi pysyy epätasapainoisena, kehosi on väsynyt ja olosi turvaton. Triggeröinnit ja trauma reaktiot hallitsevat elämääsi ja samat ongelmat toistuu vaikka ympäristö ja olosuhteet muuttuisi.

 

Haluatko ihan oikeasti kärsiä enää? Vai olisiko sinun aika alkaa vihdoin nauttia elämästä ja tuntea levollisuutta ja rentoutta, minkä takia olet syntynyt tähän maailmaan. Sinun aika on saada ansaitsemasi elämä!

 

Tässä on sinulle etsimäsi vastaus. Nyt kun olet löytänyt sen, niin miksi ihmeessä et tarttuisi tähän ja laittaisi minulle viestiä. Et häviä kokeilemalla mitään, koska jos et testaa et myöskään anna itsellesi mahdollisuutta saada nautinnollista elämää. 

 
Valmennuksellisen Energiahoidon avulla voit saada elämäsi niin täydelliseksi kuin unelmissasi toivot. Minä olen siitä yksi hyvä esimerkki!

 

Tämä on hyvin pieni investointi, koska kyseessä on sinun koko elämä, sinun onnellisuus.

Olet kaiken hyvän arvoinen. Ota rohkeasti apua vastaan kun sitä suurella rakkaudella tarjoan.

Jos vähänkin kiinnostaa, ota minuun yhteyttä, niin varataan maksuton konsultaatio puhelu, mikä ei velvoita sinua mihinkään! Katsotaan miten voin auttaa sinua pääsemään eteenpäin elämässä, ettei lapsuuden traumat enää vaikuta sinuun, jotta voit saada tuntea vapautta, helppoutta ja sisäistä rauhaa sekä keskittyä vihdoin kunnolla nauttimaan omasta elämästäsi!

Lähdetään yhdessä uudelle matkalle. Tulen antamaan kaikkeni, jotta elämäsi tulee olemaan sitä mitä olet aina halunnut! Olen kokenut itse niin paljon, että sydämeni pohjasta toivon, että otat minuun yhteyttä, jotta voin auttaa myös sinua. En halua, että joudut kärsimään. Haluan, että saat kaiken rakkauden ja lempeyden mitä ansaitset! Olet riittävä, olet tarpeeksi, olet rakastettu.

 

Jos tosissaan haluat päästä eroon lapsuuden traumoista, saada itsellesi huikean oman voiman, ihanaa lempeyttä ja rakkautta elämääsi, ajatuksiisi, kehoosi ja mieleesi, olet täysin oikeassa paikassa. Olen super iloinen, että löysit sivuni. Rakennetaan sinulle haluamasi elämä.

 

Älä turhaan enää mieti. Maailma odottaa sinua ja haluaa sinun saavan unelmiesi elämän.

f3gMyxSA.jpeg

Heidi Seppälän
omaa matkaa

Minulla oli haastava lapsuus ja jo lapsena opin olemaan kiltti ja reipas tyttö, kuka hymyilee lähes aina ja ei ole kenellekään vaivaksi. En kokenut lapsena saaneeni tarpeeksi rakkautta ja hyväksyntää omana itsenäni, joten aloin muokata itseäni sen mukaan, mitä luulin että muut halusivat. Opin tarkkailemaan jatkuvasti ympäristöä ja kehoon jäi tämä inhottava tapa.

 

Olin jumissa ja tunsin jatkuvasti epäonnistuvani. Tuntui kun häpeän pilvi oli joka paikassa mukanani. Elämä oli vaikeaa, epätasapainoista ja samantyyppiset ongelmat tulivat uudelleen ja uudelleen eteeni vaikka olosuhteet ja ihmiset muuttuivat. Tuntui kun muut onnistuivat elämässään ja menivät eteenpäin, mutta omat haasteeni eivät lähteneet vaikka mitä yritin. Kuitenkin esitin muille ja ulkoisesti pidin yllä tiettyä roolia, ettei kukaan vaan saisi tietää omaa pahaa oloani.

Lapsuuden traumojen lisäksi olen kohdannut elämässäni hyvin monia haasteita. Olen sairastanut vakavaa masennusta, uupunut pahasti, yrittänyt itsemurhaa, saanut aivovamman ja niskan retkahdusvamman sekä ollut erittäin huonoissa ihmissuhteissa ym. Energiahoito ja muut somaattiset menetelmät oli hyvin olennaisessa osassa omaa paranemis matkaani! Koin itse niin mieletöntä hyötyä kehollisesta työskentelystä, erityisesti Energiahoidosta, paraninhan sairaudesta (aivovamma) mikä nähdään parantumattomana sairautena. Lääkärit sanoivat minulle, etten välttämättä enää koskaan pääsisi palaamaan töihin. Energiahoidon avulla tässä minä olen, elämässä unelmaani.

 

Tällä hetkellä voin parhaiten kun olen koskaan ennen voinut. Elämä on aivan toisenlaista kuin ennen ja voin parhaiten kun koskaan ennen. Olen äärimmäisen kiitollinen, että löysin itse ne menetelmät ja harjoitukset, millä itse löysin todellisen onnen ja voin auttaa muitakin saamaan aivan uuden elämän, mitä itsekin olen saanut.

 

Omien kokemusten takia lähdin innolla opiskelemaan Energiahoitoa, NLP:ta ja somaattista trauma terapiaa. Haluan että ihmiset, ketkä kärsivät traumoista saavat vihdoin ansaitsemansa avun. Kuka onkaan paras auttamaan sinua? Sellainen, kuka itse tietää miltä tuntuu kun elämä on ihan äärimmäisen rankkaa ja apua ei tunnu löytyvän. Sellainen, kuka on itse löytänyt tavat millä parantua traumoista. Sellainen, kuka ymmärtää sinua täysin, mitä koet ja pystyy auttamaan saamaan elämäsi takaisin. En vain halua, että saat elämäsi takaisin vaan haluan, että saat elämäsi entistä parempana takaisin.

Miten itse rakastuin Energiahoitoihin

Elämäni oli lapsesta saakka raskasta vaikka ajoittain tunsinkin, että olin onnellinen. Mutta jälkeenpäin oivalsin, että elämäni on ollut hyvin kaukana hyvästä. Lapsuuden traumat elivät kehossani vaikka olin käynyt pitkän terapia jakson. Traumat tekivät minulle ihan uskomattoman paljon monenlaisia fyysisiä ja henkisiä ongelmia sekä ihmissuhde haasteita.

 

Tutustuin itse enemmän Energiahoitojen maailmaan alkukeväästä 2020 kun ystäväni teki minulle kaksi hoitoa etänä eli kaukohoitona. Olin vielä silloin paranemis matkalla kun olin saanut aivovamman ja niskan retkahdusvamman vuonna 2014. Paransin itse itseäni eri menetelmin ja olinkin päässyt paranemisprosessissa melko pitkälle, mutta läheskään terve en kuitenkaan vielä ollut.

 

Suurimpina haasteina kehossa oli vielä iso väsymys, voimattomuus, uupumus, mutta samalla tietynlainen levottomuus, ylivireys ja turvattomuus. Lisäksi miellytin muita, en uskaltanut olla oma itseni ja mietin aivan liikaa mitä muut ajattelee minusta. Koska en ollut asettanut rajoja ja myötäilin liikaa muita, ihmissuhteeni vuosi toisensa jälkeen oli tuhoisia.

 

Itse tiesin, että on vielä jotain mistä en saa kiinni ja koin olevani jumissa paranemisessa. Ystäväni sitten ehdotti, että hän voisi tehdä minulle Energiahoidon ja tämä menetelmä oli minulle se etsitty menetelmä.

 

Energiahoidot mitkä ystäväni teki olivat ihan mielettömän vaikuttavia. Kyseiset hoidot olivat yksi merkittävimpiä asioita oman paranemis matkani aikana. Hoidot olivat vielä etä eli kaukohoitoja, mikä tuntui itselle silloin aivan uskomattomalta.

 

Energiahoidot avasivat minulle kuinka paljon lapsuuden traumani vaikuttivat negatiivisesti minuun vieläkin lähes joka hetkeä, tajuamattani aikaisemmin sitä. Heti hoitojen jälkeen paranemiseni lähti hurjaa vauhtia etenemään ja Elokuussa 2020 olin lähes neljän vuoden pidemmän sairasloman jälkeen takaisin työelämässä ja muutenkin nauttimassa elämästä.

Aloitin sitten itse asiakkaana viikoittaiset Energiahoidot ja muun somaattisen trauman purun. Energiahoidolla vihdoin pääsin syvälle traumoihin (mihin pitkä puhe terapiajakso ei päässyt - lähellekään). Ja kun lisättiin työskentelyyn vielä muita somaattista trauma työskentely menetelmiä, niin aloin pikku hiljaa parantua traumoista.

 

Energiahoidon huikea teho alkoi kiinnostaa minua saman tien niin paljon, että 2020 itsekin ilmoittauduin opiskelemaan Energiahoitoa Suomen Energiahoitajien kautta. Koin vahvasti, että tämä on se mitä ihmiset tarvitsevat. Halusin, että pääsen auttamaan muita, koska sain itse niin mieletöntä hyötyä. Halusin, että jokainen ihminen saa kuulla tämmöisestä aivan uskomattoman tehokkaasta hoidosta. 

 

Teen somaattista trauma työskentelyä isolla intohimolla. Tällä hetkellä teen vain etä eli kaukohoitoja. Lisäksi käyn itse joka viikko hoidattamassa itseäni. Käyn vieläkin itse omaa trauma prosessia, mutta suurimmat trauma haasteeni on vihdoin voitettu.

Kuva 10.jpeg
Image by Davies Designs Studio

Olen kiinnostunut, miten edetään?

Ota yhteyttä minuun, niin varataan maksuton konsultaatio aika (60 min). Jutellaan puhelimessa rauhassa ja saat tietää laajemmin miten toimin ja näet resonoiko se sinulle. Tämä ei velvoita sinua mihinkään. Siinä on loistava tilaisuus päästä enemmän tutustumaan minuun, jolloin voit päättää lähdetäänkö yhdessä laittamaan sinun elämä uuteen nousuun!

bottom of page