top of page

Personal Training

Minä olen aina rakastanut urheilla ja liikkunut paljon! Kunnes sain aivovamman ja niskan retkahdusvamman, kaikki muuttui. Kehoni meni aivan hajalle ja jouduin jäämään pidemmälle sairaslomalle töistä. Yhtäkkiä olinkin aivan poikki ja ei ollut voimavaroja liikkua yhtään, kävelykin lähikauppaan oli raskasta. Se oli minulle todella rankkaa niin fyysisesti kun henkisestikin.

Tänä päivänä olen terve, elinvoimainen, virkeä ja jaksan taas urheilla. Tunnen suurta kiitollisuutta, kun pystyn treenaamaan. Joka kerta urheillessa tunnen kuinka energia kasvaa huimasti, oma voima vahvistuu ja mieli kukoistaa – saman tien! Mikä muu tekee näin, saman tien? Ei mikään ja tämä on oikein treenaamisen taika.


Valmennus filosofiani muuttui erittäin paljon omien kokemusteni myötä ja eniten haluan treenaamisella vahvistaa sinun itsevarmuutta, inspiraatioita, rakkauden tunnetta ja tuoda sinulle tärkeän ajatuksen – minä pystyn! Meidät on luotu liikkumaan, jotta voimme muussa elämässä loistaa. Haluatko sinä olla kaikinpuolin elämäsi kunnossa? Tule kanssani treenaamaan, tehdään ne yhdessä sinulle myös!

Oletko ennen tottunut liikkumaan, mutta nyt olet väsynyt sekä inspiraatio ja itsevarmuus kateissa?

Haluatko lisää elinvoimaa, mahtavaa onnellista oloa ja huikeaa omaa voimaa? Kaipaatko, että oikeasti saat tuloksia? 

Itsekseen treenatessa usein sitä aloittaa innolla, mutta pikku hiljaa säännöllisyys liikuntaan hiipuu kun arjen kiireet ja touhut tulevat esiin. Ei saada yksin priorisoitua omaa hyvinvointia ja etusijalle menee työ, lapset, arjen askareet ym. Kuuostaako tutulle?

 

Miltä tuntuisi jos olisitkin elämäsi kunnossa? Olisit täynnä elinvoimaa,ihanaa rakkauden energiaa ja kokisit jokaisena päivänä onnellista tasapainosta oloa? Sinulla olisi upea oma voima ja eläisit elämää, jota juuri sinä sisimmissään haluat elää? Jos yksikin näistä asioista tuntui sydämessäsi tärkeältä, ota yhteyttä niin aloitetaan matka kohti elämäsi kuntoa yhdessä! Olen tukenasi tällä ihanalla matkalla ja tulet saamaan niin paljon enemmän kun voisit ikinä kuvitellakaan!

 

Moni valitettavasti harhautuu siihen, että tämä kuulostaa todella hyvältä, mutta. Tiedän, että juuri sinä haluat panostaa täysillä itseesi, olla vihdoin todella onnellinen ja elää jokainen päivä tuntien vireyttä, rakkautta ja lempeyttä sekä mikä tärkeää - olla ylpeä kehostasi. Tiesitkö, että nämä kaikki ja paljon paljon lisää on sinulle täysin mahdollista! Mutta erittäin harva ihminen pystyy siihen yksin. Elämässä tärkeää onkin oivaltaa, ettei tarvitse pystyä yksin. En minäkään ole päässyt elämäni kuntoon yksin. Ota rohkeasti minua kädestä kiinni ja tehdään sinulle huikea fyysinen ja henkinen kunto yhdessä.

 

Älä turhaan mieti enää, ettet hukkaa elämääsi. Minä haluan, että sinä olet onnellinen, olet elinvoimainen, heräät aamulla virkeänä hymyissä suin kohti uutta päivää. Juuri tänään on oikea hetki panostaa itseesi täysillä, koska sinä ansaitset parempaa. Ansaitset kaikkea sitä hyvää, mistä tiedän että haaveilet! Muutokset tapahtuvat vain tekemällä ja tavoitteet saavutetaan vain toteuttamalla. 

 

 

Vahvuuteni valmentajana on suuri innokkuus ja

rakkaus valmentamiseen ja ihmisten auttamiseen!

Yksilöllisyys, tarkkuus ja tiedon jakaminen,

mitä teemme ja miksi ovat valmennuksissa aina läsnä,

jotta sinä voit saada vain parasta. 

Mitä Personal Trainingin avulla sinä saat

 

• Huippuluokan valmennusta juuri sinun tavoitteisiisi sopivalla tavalla

• Yksilöllisen treeniohjelman
• Ravinto vinkkejä halutessasi

• Loistavaa buustausta ja tsemppausta

• Rakkaudellista valmennusta

• Mielen valmennusta

Minä jos joku RAKASTAA valmentaa ja auttaa ihmisiä! Teen työtäni super isolla intohimolla ja tiedän, että meillä tulisi erittäin hauskaa treenata yhdessä! 

Valmennukset suunnitellaan aina yksilöllisesti sinun ihanaan arkeesi sopivaksi, elämäntilanteesi ja tavoitteesi huomioiden. Yksilöllisyys on äärimmäisen tärkeää ja sitä ehdottomasti jokainen asiakkaani saa! Etsitään sinulle sopivin muoto liikkua oli se sitten ulkona, sisällä tai etäyhteydellä, olemme joka kerta yhdessä rakentamassa sinulle upeaa uutta parasta vointia.

 

Olen aloittanut valmennuksen 20-vuotta sitten ja olen kouluttautunut vuosikymmenien varrella hyvin laajasti. Olen pohjakoulutukselta Liikunnanohjaaja. Liikunnanohjaajaksi valmistuin 2009 Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta ja Personal Traineriksi 2012. Tämän lisäksi minulla on lukuisia eri liikunta lajien koulutuksia käytynä ja laaja valmennus kokemus. Lajeja ovat mm. painonnosto, salibandy, ryhmäliikunta, telinevoimistelu, uinti ja jooga.

 

Valmennukseeni tullaan tyypillisesti, jotta oma vireystila ja elinvoima paranee, saadaan liikunta säännölliseen arkeen inspiraation kohteeksi ja onnellisuus kasvaa. Halutaan oppia priorisoimaan oma hyvinvointi ja saamaan itsellesi mahtava oma voima. Moni myös haluaa oppia painonnostoliikkeiden tekniikkaa ja oppia tekemään liikkuvuusharjoittelua niin, että siitä saa hyötyä kehoon. Olen perehtynyt erityisesti toiminnalliseen harjoitteluun, painonnostoliikkeisiin ja liikkuvuusharjoitteluun.

 

Valmennuksissani korostan sitä, että jokainen tietää miksi teemme mitäkin asiaa, koska kun tiedämme miksi, niin motivaatiomme on aivan eri. Oma motivaatio ja tahto ovat avain asemassa oman hyvinvoinnin parantamisessa. Siinä minä kannustan ja inspiroin.

 

Toimin uniikisti ja tuon valmennuksiin liikunnan lisäksi rentoutta, luottamusta sekä rakkauden ja lempeyden energiaa. Kuitenkin toki lempeyden lisäksi kannustava lujuus on myös mukana. Minun kanssa treenatessa liikkuminen on välillä erilaisia, kun mihin ehkä olet tottunut. Tulet huomaamaan sen myös tuloksissa, kuinka liikkeet mitä minun kanssa tehdään, ovat juuri sellaisia, mitä kehosi kaipaa. Panostan valmennuksissani paljon myös sinun arkeen, jotta arki sujuu ihanimmalla mahdollisella tavalla. Tämä sen takia, koska arki on sitä mitä elämme ehdottomasti eniten ja siksi se on äärimmäisen tärkeä. Minun kanssa Fyysisen hyvän olon lisäksi henkinen hyvinvointisi alkaa kukoistaa. Katson ihmistä kokonaisuutena ja etenemme sinun tavoitteiden mukaan.

 

 

Minun kanssa saat 100 % varmasti loistavia tuloksia!

 

 

Voit valita itsellesi sopivan valmennus muodon. Valittavissa kaksi vaihtoehtoa.

  1. Lähivalmennus ulkona Helsingissä

  2. Etävalmennus virtuaalisesti

 

 

1. Lähivalmennus ulkona ihanassa monipuolisessa Siltamäen liikuntapuistossa. Liikuntapuisto sijaitsee Pohjois-Helsingissä hyvien kulkuväylien vieressä. Liikuntapuistossa on pieni urheilukenttä, hiekkakenttä, jalkapallokenttä, hyvät juoksumaastot, tenniskenttiä ym. Se on aivan loistava treenipaikka.

2. Etävalmennus virtuaalisesti, joka on toteutettavissa omassa ihanassa kodissa! Mikä onkaan sen täydellisempää, saada liikunnan iloa ilman siirtymistä kotoa ja nähdä vaivaa. Valmennukseen tarvitset vain puhelimen, tabletin tai tietokoneen.

Ota rohkeasti yhteyttä, varataan sinulle ilmainen konsultaatio, jolloin mietimme yhdessä sinulle parasta polkua. Laita yhteydenotto pyyntö tai ole itse minuun suoraan yhteydessä. Yhteystietoni löydät Ota Yhteyttä sivulta. 

 

Heidi on todella kannustava ja innostava Personal Trainer. Olen Heidin ansioista saanut liikuntatauon jälkeen aivan uuden kipinän liikkumiseen. Pitkän kokemuksensa ansiosta Heidi on osannut luoda tehokkaan treenausohjelman, jossa on huomioitu juuri minulle sopivat harjoitteet huomioiden omat heikkoudet, vahvuudet ja tavoitteet. Treenaamisessa korostuu liikkumisen ilo, terveellisyys ja turvallisuus.

 

Heidistä huokuu aito halu auttaa toisia ja parantaa heidän elämänlaatuaan ja hän tekee työtään suurella sydämellä. Olemme työskennelleet yhdessä viikoittain jo reilun puoli vuotta ja haluan ehdottomasti jatkaa Heidin kanssa treenaamista myös tulevaisuudessa.

-REETA-

Päivänkakkara sydän tausta pois.png
bottom of page