top of page

Lempeyttä mieleen ja kehoon
Mielen Valmennus

Onko elämäsi stressaavaa? Miellytätkö usein muita ja sanot kyllä kun haluaisit sisimmissäsi sanoa ei? 
 

Haluatko olla onnellinen, saavuttaa unelmiasi ja löytää itsesi näköinen kaunis elämä? 

Minä en ennen ollut onnellinen, sisäisestä rauhasta en edes tiennyt mitä se on ja miellytin jatkuvasti muita, koska kaipasin hyväksyntää ja rakkautta. Pelkäsin sisimmissäni, että jos sanon ei ja teenkin asioita, mistä itse nautin, minua ei hyväksytä ja että minut hylätään. Luulin kuitenkin voivani hyvin, mutta kaipasin aina elämältä lisää.

Sairastuin vakavasti ja sain hienon mahdollisuuden katsoa sisälle sydämeeni mitä minä haluan ja kuka minä olen, kun en ota huomioon kenenkään muun mielipiteitä, oletuksia tai uskomuksia. Tein ison matkan kohti omannäköistä uniikkia elämää ja tällä hetkellä olen ehdottomasti onnellisin kuin koskaan ja loistan joka päivä!

 

Syvä kiitollisuus, sisäinen rauha ja levollisuus ovat läsnä minulla joka päivä. Elän täysin niin kuin itse haluan ja toteutan kovalla vauhdilla omia ihania unelmiani. Oma voima, lempeys ja rakkaus hehkuu minusta ja haluan opettaa sinulle samaa! Haluatko tietää miten pääsin tähän kukoistuksen tilaan? Ota yhteyttä, jaan sinulla isolla kiitollisuudella metodini ja tehdään sinulle yhdessä sama huikea oma voima ja lempeys! 

Loistava elämä lähtee itsesi arvostamisesta ja rakastamisesta. Me ihmiset liian usein ruoskitaan itseämme ja puhumme itsellemme todella ikävän arvostelevasti ja vaativasti. Tämmöinen ikävänlainen sisäinen puhe tuo vaan turhaa stressiä kehoon ja vie meitä kauemmas haluamastamme elämästä.

Kun opimme kohtelemaan itseämme lempeydellä ja rakkaudella, elämä avautuu aivan uudella tavalla. Stressi lieventyy ja tilalle tulee kaunista sisäistä rauhaa ja harmoniaa. Rauhan ja tasapainon tilassa aivot toimivat optimaalisesti ja on voimavaroja keskittyä itselle tärkeisiin asioihin, tavoitella unelma elämää ja tehdä mitä elämässä on tarkoitus – nauttia elämästä!

 

 

 

 

Valmennus antaa sinulle työkaluja ihanimpien

unelmien toteuttamiseen.

 

 

Tiedätkö sinä mitkä unelmasi ovat? Tavoitteletko unelmiasi? Teetkö konkreettisia asioita, että saavutat unelmiasi?

Arki usein menee töissä tai opiskellessa ja muu vapaa-aika kuluu hurahtaen ja tuntuu, ettei ole aikaa tehdä asioita mitä haluaa. Pitäisi tehdä monia asioita, mutta kun ei ehdi. Kiire ja stressi on mukana arjessa turhankin paljon ja ilo ja onnellisuus puuttuu elämästä. Kuulostaako tutulta?

Tule mukaan henkilökohtaiseen Lempeyttä mieleen ja kehoon Mielen valmennukseen. Valmennus auttaa sinua näkemään itsesi rakkaudella ja lempeydellä, mikä on yksi kulmakivi kohti onnellista tasapainoista elämää! Kaikki onnellisen elämän eväät lähtevät itsesi rakastamisesta ja siitä miten kohtelet ja puhut itsellesi. Käymme läpi tunteita, uskomuksia, stressijärjestelmää ja lähdemme toteuttamaan juuri sinun unelmia. Valmennus antaa konkreettisia työkaluja toteuttaa unelmien elämä, jonka jokainen meistä ansaitsee.

 

Valmennus onnistuu lähivalmennuksena Helsingissä tai etävalmennuksena virtuaalisesti. Saat itse valita kumpi on sinulle parempi vaihtoehto.

Mitä Mielen Valmennuksen avulla sinä saat:

• Rakkaudellista tukea elämän muutoksessa

• Ymmärrystä omista tunteista ja kehon reaktioista

• Konkreettisia työkaluja stressin hallintaan

• Selkeyttä mitä haluat elämältä

• Tiedon mitä tärkeimmät unelmasi ovat ja selkeän polun miten pystyt    saavuttamaan unelmasi

• Uuden ihanan alun upealle elämälle

Suunnittelemme yhdessä juuri sinun elämän tilanteen mukaan millä tavalla lähdemme tekemään sinulle uutta ihanaa hyvinvoinnin upeaa elämää.

Älä enää mieti vaan ota yhteyttä

ja lähdetään viemään yhdessä elämäsi

kohti unelmien elämää!

Ota rohkeasti yhteyttä klikkaamalla tästä, niin varataan sinulle ilmainen konsultaatio, jolloin mietimme yhdessä sinulle parasta polkua. 

Valmennus antoi työkaluja ja opetti pysähtymään tutkimaan oman elämän toiveita ja oletuksia. Sain unelmiani paremmin puettua selviksi ja konkreettisiksi tavoitteiksi ja ymmärryksen siitä että ne ovat täysin saavutettavissa. Heidin kanssa sain lisää itsemyötätuntoa.

 

Valmennus vie minua ihmisenä juuri sinne suuntaan, jossa voin loistaa parhaana mahdollisena itsenäni. Koen että sain varmennusta ja vahvistusta itsestäni, kohti niitä unelmia, joita minulla on. 

 

Heidi otti upeasti aikaa ymmärtämään juuri minun tilannettani – historiaa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta ja auttoi minua löytämään vastaukset itseni sisältä. Heidi loi psykologisesti turvallisen alustan käsitellä hämmentäviäkin asioita, joka mahdollisti niiden työstämisen.

 

Heidin ote oli lempeä ja rakkaudellinen, "tarkoituksena nähdä jokaisen pilven hopeareunus", mutta samalla antaen varmuutta ja kykyä ottaa vastuuta omasta henkisestä matkastaan. 

 

Heidin metodit ovat lempeiyä ja tehokkaita, ja haastavat oikealla tavalla ottamaan juuri sen kehitysaskeleen, jota yksilö sinä hetkessä on vailla.

 

Jokaisen oman tason ja tavoitteiden mukaisesti – mielen työstäminen on myös mahdollista. Itse työssäni muutosjohtajana (sekä äitinä) koen omien henkisten valmiuksien kehittämisen erittäin tärkeäksi, ja samalla tavoin kuin kehitän joka päivä omaa ammattiosaamistani funktionaalisella tasolla, näen henkisten valmiuksien aktiivisen kehittämisen yhtä, tärkeänä, jollei jopa tärkeämpänä.

-MINNA-

Päivänkakkara sydän tausta pois.png
bottom of page