top of page
Image by Federico Respini

Valmennuksellinen
Energiahoito

Onko sinulla lapsuuden traumoja, mitkä vaikuttavat elämääsi negatiivisesti tälläkin hetkellä? Tunnetko, että et pääse näissä asioissa eteenpäin?

 

Haluatko jättää menneisyyden taaksesi ja saada näihin kauan toivomaasi ratkaisua?

Energiahoidon avulla pääset jättämään menneisyyden taaksesi, jolloin huomaat että haasteesi häviävät ja elämä muuttuu nautinnolliseksi ja tasapainoiseksi.

Image by Josh Felise

Energiahoito

VALMENNUKSELLINEN

Valmennuksellinen Energiahoito tuo sinulle ymmärrystä omista haasteistasi ja saat konkreettisia ohjeita mitä tehdä omassa arjessasi, jotta traumat lähtevät purkautumaan ja oma voimasi kasvaa. 

 

Heidin kehittelemä Valmennuksellinen Energiahoito menetelmä sisältää kolme vaihetta:

Vaihe 1 - Valmennus osio

💛 Käymme yhdessä läpi miten sinä voisit saada haluamasi elämän. Mitä sinulla on ne olennaisimmat haasteet, minkä takia elämäsi jumittaa. Olen erittäin tarkka ja taitava löytämään ne tärkeimmät seikat, mihin sinun on hyvä keskittyä, jotta elämäsi muuttuu. Saat myös juuri sinulle toimivia työkaluja arkeesi, jotka tehostavat prosessia.

Vaihe 2 - Hoito osio

⭐ Valmennus osiossa pintaan tulleet haasteet hoidetaan Energiahoidolla. Energiahoito on siitä upea menetelmä, että se samalla puhdistaa sekä pintaan tulleet asiat, mutta myös ne syvimmätkin blockit ja traumat, mitkä estävät sinua saavasta unelmiesi elämää.

Vaihe 3 - Yhteenveto

☀️ Lopuksi käymme läpi sinun tuntemukset hoito osiosta ja kerron sinulle mitä hoidossa tapahtui. Saat tietoa miten kehosi voi ja annan tarvittavat vinkkejä, mitä sinä itse voit tehdä, jotta voit vieläkin paremmin.

Image by Quino Al

Kuulostaako nämä sinulle tutulta?

 

Minä voin itse ennen huonosti. Elämä oli raskasta kun lapsuuden traumani ja trauma energia häiritsivät elämääni jatkuvasti. Vaikka ulkoisesti minulla oli asiat hyvin niin sisäisesti kärsin.

 

Elämä oli raskasta ja saman tyyppiset haasteet seurasivat minua vaikka yritin tehdä muutoksia. Kehoni oli väsynyt, uupunut, hermosto kävi ylikierroksilla, mutten aina sitä edes sillä hetkellä huomannut.

 

Tunsin pelkoa, surua ja pettymystä. Syyllistin ja haukuin itseäni. Miellytin, myötäilin paljon muita, en ollut asettanut rajoja ja olin aivan liikaa muita varten, minkä takia olin hukannut itseni. Lisäksi ihmissuhteeni olivat haastavia, mikä teki oloani vielä kurjemmaksi.

 

Tänä päivänä olen terve, elinvoimainen, onnellinen. Olen elämäni kunnossa ja tunnen ihanaa sisäistä rauhaa, innostusta, rakkautta ja lempeyttä, mistä ennen vaan haaveilin!

 

Elän täysin omannäköistä elämää ja omaan mahtavan oman voiman! Pystyn vihdoin nauttimaan elämästä ja vaikka haasteita toki tulee vielä eteeni niin ne ei kaada minua. Haluan auttaa juuri sinua saavuttamaan saman.

 

Haluatko tietää miten pääsin tähän huikeaan kuntoon?

Jatka lukemista tai ota yhteyttä minuun jo saman tien.

Energiahoidon avulla:

💙 Keho ja mieli rentoutuu

💙 Stressi poistuu

💙 Alat tuntea vapautta ja turvaa

💙 Ymmärrät enemmän trauma energiasta ja mistä haasteesi johtuvat

💙 Arkesi muuttuu tasapainoiseksi ja koet kiitollisuutta 

💙 Itsetunto ja rohkeus kasvaa

💙 Pääset eteenpäin lapsuuden traumoista

💙 Erikoiset haasteet kehossasi häviävät

💙 Kivut vähenevät tai jopa poistuvat

💙 Uniongelmat paranevat

💙 Vireystila paranee

💙 Triggeröinnit helpottuu selkeästi ja eivät enää hallitse elämää

💙 Miellyttäminen loppuu 

💙 Alat asettaa rajoja ja keskittyä enemmän itseesi

💙 Alat enemmän arvostaa, hyväksyä ja rakastaa itseäsi

💙 Elämäsi muuttuu helpommaksi

Image by Jeremy Bishop
Sky

Onnistumistarinoita

"Olen todella kiitollinen että tapasin Heidin ja lähdin kokeilemaan hänen energiahoitoja. Olin pitkään miettinyt että haluaisin kokeilla energiahoitoa, mutta mulle oli tärkeää löytää ns. oikea henkilö, jonka seurassa se tuntuisi turvalliselta. 

 

Energiahoidot ovat tuoneet pinnalle ja parantaneet sellaisia asioita, joita en edes tiennyt sisälläni olevan. Jo pelkkä niiden asioiden tiedostaminen auttoi ja avasi ymmärrystäni niin isosti ja kun siihen päälle vielä pääsi puhdistamaan niitä energiahoidolla niin johan alkoi elämä muuttumaan. Tajusin myös että olin rakentanut elämääni osittain väärälle pohjalle lapsuuden traumojen takia. Energiahoitojen jälkeen pääsin kyseenalaistamaan monia asioita ja tutkimaan todellista itseäni. Siitä avautuikin monia uusia ovia! 

 

Voin sanoa että olen huomattavasti onnellisempi energiahoitojen jälkeen ja olo on kevyempi. Erityisen ihanaa Heidin energiahoidoissa on ollut se että alussa aina keskustellaan pinnalla olevista asioista ja sitten tehdään hoito.

 

Heidi on myös avannut mitä energiahoito on ja mitä hänelle on noussut pinnalle hoidon aikana. Pidin hetken taukoa energiahoidoista, mutta huomasin haluavani ehdottomasti varata hoitoja lisää, joten innolla odotan mitä kaikkea tulevaisuus tuo! Kiitos Heidi että teet sitä mitä teet ja olet se ketä olet."

-Sonja Eid

IMG_0785 (1).jpeg

Valmennyksellinen Energiahoito

Menetelmän avulla sinäkin voit nyt saada elämällesi aivan uuden käänteen. Olen itse käynyt raskaan tien ja monien haasteiden jälkeen saavutin elämäni kunnon. Ymmärsin miksi eteeni oli tullut lukemattomia isoja haasteita ja miksi yrityksistä huolimatta elämä ei ollut sitä mitä halusin. Löysin oman polkuni ja loistavat keinot, miten saada unelmieni elämä. Omien kokemusten pohjalta loin Valmennuksellisen Energiahoidon menetelmän.

 

Menetelmä on kolmeosainen ja jokainen osio on yhtä tärkeä. Kerron mitä sinun on olennaista tietää, jotta elämäsi voi muuttua ja voit saada viimein haluamasi onnellisen tasapainoisen elämän. Menetelmässä on tietty tarkoitus ja järjestys miten edetään, jolla takaan sinulle tuloksia. Tässä on sinulle täydellinen paketti, missä kerron sinulle mitä sinun tulee tehdä. 

Loin menetelmän, jotta sinun ei tarvitse enää sieltä täältä yrittää etsiä tietoa tai keinoja vaan kaikki tarvittava on yhdessä paketissa.

Menetelmän kolme osaa

  1. valmennus osio - ymmärrys, tieto ja työkalut

  2. hoito osio - traumojen ja blockien hoito 

  3. yhteenveto - hoidon tapahtumat

Pink Clouds

90min/kerta

Sisältää ensin valmennuksellisen osion ja sen jälkeen energiahoidon ja lopuksi yhteenvedon. Hoidot ovat pääosin kerran viikossa tarvitsemasi ajan muutamasta kuukaudesta eteenpäin.

IMG_1439.jpeg

“Heidillä on upea läsnäolon taito. On ihana tunne, kun Heidi on täysillä läsnä, tukee, kannustaa ja kuuntelee. Heidi osaa myös konkretisoida asioita ymmärrettävään muotoon ja jakaa itsekin rohkeita tarinoita elämästään. Hänellä on valtava tietotaito ihmisestä!”

BodyMind logo.png

Mitä energiahoito on

Energiahoito on erittäin vanha hoitomuoto ja sillä on autettu ihmisiä monissa eri kulttuureissa jo tuhansia vuosia. Energiahoidon teho perustuu pääasiassa kahteen eri seikkaan. Hoito vaikuttaa pääasiassa hermojärjestelmän kautta eli aktivoi parasympaattista hermostoa, jonka avulla sinä rentoudut ja elimistö alkaa parantaa traumoja, blockeja, fyysisiä ja henkisiä haasteita.

 

Toinen seikka, mihin Energiahoidon suuri teho perustuu, on sen mahdollisuus päästä hoitamaan alitajuntaa. Alitajunta näkee, kuulee ja tallentaa kaiken elämän varrelta jo kohtu ajalta. Se tarkoittaa, että kaikki traumat, ikävät kokemukset, huonot uskomukset, blockit ym. Eli kaikki negatiivinen elämässäsi käynyt elää sinun alitajunna ja kehossasi.

 

Siksi on välttämätöntä päästä alitajunnan syvimpiin kohtiin, jotta voit saada unelma elämän. Energiahoito on ainoa menetelmä mitä on, jolla on kykyä päästä alitajunnan syvimpiin kerroksiin. Juuri alitajunnan syvimmissä kerroksissa elää raskaimmat traumat, minkä takia elämä tuo haasteita eteesi. 

 

Olen opiskellut Energiahoitoa Suomen Energiahoitajien kautta. Heidän kehittelemä Bodymind Energy Balancing Method on hoitomenetelmä, joka sisältää useita kymmeniä eri tekniikoita. Kun käytössäni on monia eri tekniikoita, pystyn auttamaan sinua hyvin laajasti. Tämän lisäksi apunani on vahva intuitio, mikä on aina auttanut merkittävästi. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon haasteet syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä.

 

Ihmiset tulevat vastaanotolleni pääosin lapsuuden traumojen takia, mitkä häiritsevät elämää tänäkin päivänä. Monilla on väsymystä, uupumusta, ärtymystä, pelkoja, surua, levottomuutta, kipuja, uniongelmia ja keho käy ylikierroksilla. He ovat tehneet jo monesti paljon oman hyvinvointinsa eteen, mutta tuntevat silti olevansa jumissa ja elämä ei ole sitä mitä he haluavat. Moni miellyttää muita, ei rohkene sanoa mitä sisimmissään on mieltä, ei elä omaa totuuttaan ja keskittyvät aivan liikaa muihin ihmisiin. Rakkaus itseä kohtaan on kadoksissa ja laitetaan muut itsensä edelle.

Mitä Heidin Energiahoidossa tapahtuu:

Hoitokerta kestää yhteensä 90 minuuttia ja hoidot ovat pääosin kerran viikossa tarvitsemasi ajan muutamasta kuukaudesta eteenpäin. Valmennuksellisessa Energiahoidossa saat sekä Energiahoitoa - että valmennusta, mitä kukaan muu Suomessa ei tarjoa.

 

Etenemme sinun tavoitteiden ja toiveiden mukaan. Valmennus osiossa saat konkreettisia steppejä, mitä voit itse myös tehdä oman hyvinvoinnin eteen. Tämä lisää ja nopeuttaa merkittävästi tuloksia. Minulla on sinulle loistavimmat keinot, joilla itse olen päässyt elämäni kuntoon ja haluan jakaa ne kanssasi.

Kerron sinulle aina minkä takia sinulla on tiettyjä oireita ja teen aina kaikkeni jotta löydän oireillesi juurisyyn. Kuulemalla tarkemmin mitä sinä olet kokenut, koet sekä tunnet tällä hetkellä, voin auttaa sinua paremmin. Käymme läpi sinun tuntemuksia, mitä kaikkea keho alkaa hoitamaan ja mitä kenties sinulle tulee esiin hoitojen välissä. Minä annan sinulle aina tietoa, mitä prosessissa tapahtuu, koska koen että tieto on todella tärkeää.

Mitä enemmän itse tiedät, mitä kehossasi tapahtuu, ymmärrät kehon viestejä paremmin. Puhumme siitä, mitä esimerkiksi pelko, selkäkipu tai uni haasteet ovat, mitä keho pyrkii niillä viestittämään. Kerron sinulle myös chakroista eli energiakeskuksista, jotka ovat isossa roolissa Energiahoidossa.

 

Asioiden jakaminen toisen kanssa auttaa monesti avaamaan haasteita paremmin ja löytämään juurisyyn. Kun tulet hoitooni, teen kaikkeni jotta pääset omista haasteistasi kokonaan eroon. Siksi juurisyyn löytäminen on äärimmäisen tärkeää.


Haasteet, mitä kenties koet tällä hetkellä, ovat tulleet auttamaan sinua. Ne kertovat minulle hoitajana ison sanoman, mistä olet jäänyt elämässäsi paitsi ja miksi kehosi on alkanut reagoimaan tietyllä tavalla. Osa juttelua on myös tämän takia, jotta kuulen mitä kehosi haluaa kertoa sinulle.

Haasteet auttavat meitä katsomaan omaan kauniiseen sydämeen, näkemään upean sielun, mitä meillä jokaisella on. Haasteiden avulla voit muuttaa elämäsi juuri siihen suuntaan, mitä sisimmissäsi haluat. Voimme yhdessä parantaa elämäsi ja voit saada unelmiesi henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin.

Image by Aaron Burden
Sky

Kuka onkaan parempi auttamaan haasteissa kuin sellainen, kuka on itse kokenut paljon samoja asioita kuin sinä ja mikä tärkeintä, voittanut ne haasteet.

Z4dd-kLg_edited.jpg

Olen itse päässyt ihanaan rakkauden ja lempeyden energiaan ja osaan omien kokemusten takia ymmärtää hyvin laajasti oireitasi, käytöstäsi ja elämän varrella tapahtuneita asioita.

 

Hoito osiossa sinä saat vaan olla kun minä hoidan. Keho ja mieli rentoutuu ja saatat tuntea kehossa erilaisia tuntemuksia. Rentoutuminen on minkä tahansa haasteen kannalta erittäin olennaista, koska kroonisessa stressitilassa keholla ei ole kykyä parantaa itse itseään, mihin se on alun perin luotu. 


Energiahoito on siitä loistava, että se laittaa kehon parantamaan itse itseään eli hoidon vaikutus ei pääty siihen, kun itse hoitoaika loppuu vaan keho prosessoi aktiivisesti noin 48 h. Tämän lisäksi hoidon teho pysyy jopa noin viikon ajan. Siksi lähes kaikilla tapahtuu hoidon jälkeen viikon sisään paranemista sekä fyysisesti- että henkisesti. Itse hoitajana minulle on tärkeää kuulla, mitä keho purkaa aina hoidon jälkeen ja se on myös isossa roolissa juttelun aikana.

Minä tiedän mistä puhun, olen itse kokenut tämän kaiken, sekä haasteet- että huiman paranemisen. En ikimaailmassa olisi ollut noussut haasteista loistoon, ollut löytänyt loistavaa omaa voimaa ellen olisi itse ottanut apua muilta. Ota sinäkin rohkeasti apua vastaan. Energiahoito on ollut ja on minun suurin pelastus! Siitä tulee sinunkin pelastus kun annat sille mahdollisuuden! 

Sky

Minä tiedän, että juuri sinä olet se kuka haluaa parempaa. Se kuka tässä elämässä on kaikista tärkein, olet sinä! Joskus tarvitsemme suurempia haasteita, pelkoja ja suruja, jotta löydät itsesi ja todellisen onnen!

Valmennuksellinen Energiahoito SOPII sinulle jos edes jokin näistä resonoi:

Haluat muutosta elämääsi

Olet valmis pääsemään elämässä eteenpäin