Bodymind Energy Balancing Method
Energiahoito

Onko sinulla pelkoa, stressiä ja tunnet, että olet jumissa vaikka teet paljon asioita oman hyvinvointisi eteen?

Haluatko tuntea ihanaa sisäistä rauhaa ja rakkautta? Kaipaatko, että oma voimasi pääsee loistamaan ja pystyt nauttimaan jokaisesta elämäsi päivästä? 

Minä voin itse ennen erittäin huonosti. Olin vakavasti masentunut ja olin saanut tapaturmassa aivovamman ja niskan retkahdusvamman. Monen vuoden ajan jokainen päivä oli taistelua ja jopa seisominen oli raskasta. Kehoni oli täysin uupunut, väsynyt ja hermosto kävi jatkuvasti ylikierroksilla. Koin paljon pelkoa, surua ja pettymystä. Syyllistin omaa kehoani ja inhosin itseäni. Miellytin muita, koska pelkäsin hylkäämistä ja en luottanut itseeni.

 

Päätin kuitenkin, että elämäni ei voi jatkua tällaisena. Aloin itse aktiivisesti kuntouttaa itseäni ja tein päivittäin monia steppejä oman hyvinvoinnin eteen. Tänä päivänä olen terve, elinvoimainen, onnellinen. Olen elämäni kunnossa ja tunnen ihanaa sisäistä rauhaa, innostusta, rakkautta ja lempeyttä, mistä ennen vaan haaveilin! Elän täysin omannäköistä elämää ja omaan mahtavan oman voiman! Olen aivan liekeissä joka päivä ja haluan auttaa juuri sinua saavuttamaan saman.

Haluatko tietää miten pääsin tähän huikeaan kuntoon?

Jatka lukemista tai

ota yhteyttä minuun jo saman tien.  

Energiahoito oli hyvin olennaisessa osassa omaa paranemismatkaani ja on tälläkin hetkellä! Koin itse niin mieletöntä hyötyä Energiahoidosta, paraninhan sairaudesta mikä nähdään parantumattomana sairautena. Lääkärit sanoivat minulle, etten välttämättä enää koskaan pääsisi palaamaan töihin. Energiahoidon avulla tässä minä olen, elämässä unelmaani.

 

Omien kokemusten takia lähdin innolla opiskelemaan Energiahoitoa, koska haluan että ihmiset, ketkä kärsivät ja voivat huonosti, saavat vihdoin ansaitsemansa avun. Kuka onkaan paras auttamaan sinua? Sellainen, kuka itse tietää miltä tuntuu kun elämä on ihan äärimmäisen rankkaa ja apua ei tunnu löytyvän. Sellainen, kuka on itse löytänyt tavat millä parantaa kehon ja mielen. Sellainen, kuka ymmärtää sinua täysin, mitä koet ja pystyy auttamaan saamaan elämäsi takaisin. En vain halua, että saat elämäsi takaisin vaan haluan, että saat elämäsi entistä parempana takaisin.

 


Mitä Energiahoito on 
 

Energiahoito on erittäin vanha hoitomuoto ja sillä on autettu ihmisiä monissa eri kulttuureissa jo tuhansia vuosia. Energiahoito vähentää elimistön stressiä ja vaikuttaa pääasiassa hermojärjestelmän kautta. Hoidoissa isossa osassa on myös alitajunta. Alitajunta näkee, kuulee ja tallentaa kaiken elämän varrelta jo kohtuajalta. Kun hoidetaan alitajuntaa, päästään hyvin syvälle kehoon, missä suurimmat traumat yleensä ovat ja minkä takia elämä tuo haasteita eteesi. Tämän vuoksi hoidon vaikutus on todella kokonaisvaltainen. 

Bodymind Energy Balancing Method on Suomen Energiahoitajien kehittelemä hoitomenetelmä, joka sisältää useita kymmeniä eri tekniikoita. Kun käytössäni on monia eri tekniikoita, pystyn auttamaan ihmisiä hyvin laajasti. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon haasteet syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä.

 

Ihmiset tulevat vastaanotolleni pääosin väsymyksen, pelkojen, surun, traumojen, kipujen, stressin ja uupumuksen takia. He ovat tehneet jo monesti paljon oman hyvinvointinsa eteen, mutta tuntevat silti olevansa jumissa ja elämä ei ole sitä mitä he haluavat. Moni miellyttää muita, ei rohkene sanoa mitä sisimmissään on mieltä ja ei elä omaa totuuttaan. Rakkaus itseä kohtaan on kadoksissa ja laitetaan muut itsensä edelle. Osa tulee hoitooni myös sen takia, että haluavat olla itsevarmempia, iloisempia ja onnellisempia. Hoidolla pystytään kuitenkin auttamaan mitä vain fyysisiä tai henkisiä haasteita. Hoitooni tulee myös sellaisia, ketkä haluavat ylläpitää terveyttä, koska hoito auttaa myös vahvistamaan vastustuskykyä.

Jokainen henkilö on yksilö ja hoidan jokaista ihanaa asiakastani yksilönä juuri tämän toiveiden ja mahdollisten haasteiden mukaan.

Yleinen kuva 7.jpg

Miten itse rakastuin Energiahoitoihin 

 

Tutustuin itse enemmän Energiahoitojen maailmaan keväällä 2020 kun ystäväni teki minulle kaksi hoitoa etänä eli kaukohoitona. Olin vielä silloin paranemis matkalla kun olin saanut aivovamman ja niskan retkahdusvamman vuonna 2014. Paransin itse itseäni eri menetelmin ja olinkin päässyt paranemisprosessissa melko pitkälle, mutta läheskään terve en kuitenkaan vielä ollut. Itse tiesin, että on vielä jotain mistä en saa kiinni ja koin olevani jumissa paranemisessa. Ystäväni sitten ehdotti, että hän voisi tehdä minulle Energiahoidon ja tämä menetelmä oli minulle se etsitty last puzzle.

 

Energiahoidot mitkä ystäväni teki olivat ihan uskomattoman vaikuttavia. Kyseiset hoidot olivat yksi merkittävimpiä asioita oman paranemis matkani aikana. Heti hoitojen jälkeen paranemiseni lähti hurjaa vauhtia etenemään ja Elokuussa 2020 olin lähes neljän vuoden pidemmän sairasloman jälkeen takaisin työelämässä ja muutenkin nauttimassa elämästä.

 

Energiahoidon huikea teho alkoi kiinnostaa minua saman tien niin paljon, että itsekin ilmoittauduin opiskelemaan Energiahoitoa Suomen Energiahoitajien kautta. Koin vahvasti, että tämä on se mitä ihmiset tarvitsevat. Halusin, että pääsen auttamaan muita, koska sain itse niin mieletöntä hyötyä. Halusin, että jokainen ihminen saa kuulla tämmöisestä aivan maagisesta upeasta hoidosta.

 

Kesällä 2020 opiskelut alkoivat ja 2021 vuoden alussa valmistuin 1-tason Energiahoitajaksi. Jatkoin opintoja, koska haluan oppia lisää, jotta pystyn vieläkin paremmin auttamaan ihania asiakkaitani. Tällä hetkellä olen 3 tason hoitaja, mikä on korkein taso hoitajana.

Teen päivittäin Energiahoitoja isolla intohimolla. Lisäksi käyn itse joka viikko hoidattamassa itseäni, parantamassa hyvinvointiani
ja ylläpitämässä huikeaa saatua oloa ja terveyttä.

 

Mitä Heidin Energiahoidossa saat

 

Heidi on aina täysillä läsnä ja hänen rakkauden ja lempeyden voima huokuu hoidoissa. Sinä tulet myös tuntemaan tämän kauniin energian, joka jo alkaa eheyttämään sinua.

Hoitokerta kestää 90 minuuttia. Heidin kanssa olennaisena osana kuuluu juttelu ennen ja jälkeen hoidon sekä itse Energiahoito osuus. 

Jokainen hoitokerta on erilainen ja jokainen henkilö on erilainen, mutta jokainen rentoutuu ihanasti hoidon aikana. Tämä on minkä tahansa haasteen kannalta erittäin olennaista, koska kroonisessa stressitilassa keholla ei ole kykyä parantaa itse itseään, mihin se on alun perin luotu. Energiahoito ei kuitenkaan vaan rentouta vaan hoitaa elimistöä kokonaisvaltaisesti, jolloin elämänlaatu paranee sekä fyysisellä- että henkisellä tasolla.

Moni tulee hoitoon myös silloin kun on yrittänyt lähes kaikkea ja saa Energiahoidosta vihdoin apua. Minulle itselleni kävi juuri näin ja se on yksi syy, miksi suurella rakkaudella teen Energiahoitoa nykyään itse, jotta voin auttaa myös niitä, ketkä ovat kokeillaan jo lähes kaikkea.


 

 

 

Mitä tahansa fyysistä tai henkistä haastetta sinulla on,

tai haluat lisää rakkautta ja lempeyttä ja huikeaa omaa voimaa elämääsi,

Energiahoito voi auttaa myös sinua, kuten lukuisia muitakin.

 

Heidin Energiahoidoissa olennainen osa hoitoa on juttelu ennen ja jälkeen itse hoidon, on sitten kyseessä lähi- tai kaukohoito. Kuulemalla tarkemmin mitä sinä olet kokenut, koet sekä tunnet tällä hetkellä, voin auttaa sinua paremmin. Asioiden jakaminen toisen kanssa auttaa monesti avaamaan haasteita paremmin ja löytämään juuri syyn. Syyn löytäminen on myös yksi olennainen osa, miksi haluan joka kerta jutella kanssasi ja jakaa asioita. Kun tulet hoitooni, teen kaikkeni jotta pääset omista haasteistasi kokonaan eroon. Siksi juurisyyn löytäminen on äärimmäisen tärkeää.

Juttelun olennaisena osana on lisäksi se, että saat konkreettisia keinoja, mikä auttaa voimaan paremmin. Minulla on siihen loistavimmat keinot, joilla itse olen päässyt elämäni kuntoon ja haluan jakaa ne kanssasi. Kuka onkaan parempi auttamaan haasteissa kuin sellainen, kuka on itse kokenut paljon ja mikä tärkeintä, voittanut ne haasteet. 

Energiahoito on siitä loistava, että se laittaa kehon parantamaan itse itseään eli hoidon vaikutus ei pääty siihen, kun itse hoitoaika loppuu vaan keho prosessoi aktiivisesti noin 48 h. Tämän lisäksi hoidon teho pysyy jopa noin viikon ajan. Siksi lähes kaikilla tapahtuu hoidon jälkeen viikon sisään paranemista sekä fyysisesti- että henkisesti. Itse hoitajana minulle on tärkeää kuulla, mitä keho purkaa aina hoidon jälkeen ja se on myös isossa roolissa juttelun aikana.


Kun tulet hoitooni, käymme siis läpi sinun tuntemuksia, mitä kaikkea keho alkaa hoitamaan ja mitä kenties sinulle tulee esiin hoitojen välissä. Minä annan asiakkaille aina tietoa, mitä prosessissa tapahtuu, koska koen että tieto on todella tärkeää. Mitä enemmän itse tiedät, mitä kehossasi tapahtuu, ymmärrät kehon viestejä paremmin. Puhumme siitä, mitä esimerkiksi pelko, selkäkipu tai unihaasteet ovat, mitä keho pyrkii niillä viestittämään. Kerron sinulle myös chakroista eli energiakeskuksista, jotka ovat isossa roolissa Energiahoidossa.

Haasteet, mitä kenties koet tällä hetkellä, ovat tulleet auttamaan sinua. Ne kertovat minulle hoitajana ison sanoman, mistä olet jäänyt elämässäsi paitsi ja miksi kehosi on alkanut reagoimaan tietyllä tavalla. Osa juttelua on myös tämän takia, jotta kuulen mitä kehosi haluaa kertoa sinulle. Haasteet auttavat meitä katsomaan omaan kauniiseen sydämeen, näkemään upean sielun, mitä meillä jokaisella on. Haasteiden avulla voimme muuttaa elämäsi juuri siihen suuntaan, mitä sisimmissäsi halua. Voimme yhdessä parantaa elämäsi ja voit saada unelmiesi henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin.

 

 

Minä tiedän, että juuri sinä olet se kuka haluaa parempaa. Se kuka tässä elämässä on kaikista tärkein, olet sinä! Joskus tarvitsemme suurempia haasteita, pelkoja ja suruja, jotta löydät itsesi ja todellisen onnen!


Minä tiedän mistä puhun, olen itse kokenut tämän kaiken, sekä haasteet- että huiman paranemisen. En ikimaailmassa olisi ollut perustamassa unelmieni yritystä, ollut noussut haasteista loistoon, ollut löytänyt loistavaa omaa voimaa ellen olisi itse ottanut apua muilta. Ota sinäkin rohkeasti apua vastaan. Energiahoito on ollut ja on minun suurin pelastus! Siitä tulee sinunkin pelastus kun annat sille mahdollisuuden!

  

 

 

 

 

 

Orkidea tausta pois.png
Orkidea tausta pois.png

Energiahoidolla olen saanut autettua asiakkaille mm.

 • Kehon ja mielen rentoutumaan 

 • Stressin helpottumaan 

 • Kivut poistumaan kokonaan 

 • Hengitys haasteet paranemaan

 • Nukahtamisen ja unen laadun parantumaan 

 • Mielen rennoksi 

 • Ahdistuksen lievittymään ja poistumaan kokonaan 

 • Masennuksen lievittymään ja poistumaan kokonaan 

 • Oman voiman kasvamaan 

 • Ajatuksen kirkkaaksi 

 • Vireystilan kohoamaan 

 • Kokemaan ja tuntemaan onnellisuutta 

 • Kokemaan sisäistä rauhaa 

 • Tunnetraumojen poistumisen kokonaan 

 • Lihasjumit/jännitykset poistumaan 

 • Virkeasennot korjaantumaan täysin

 • Itsetunnon kohoamaan

 • Rohkeuden puhua omaa tutuutta

 • Rohkeuden ilmausta itseään

 • Rohkeuden olla oma itsensä 

 • Tuntemaan ihanaa vapautta ja keveyttä  


Nämä kaikki yllä mainitut ja moni muu, mihin Energiahoito auttaa johtuu siitä, että Energiahoito purkaa syvällä olevaa stressiä ja tasapainottaa kehoa. Kehossamme oleva stressi onkin kaiken huonon olon ja sairauksien alkusyy. 

Mikä Energiahoidon yksi mahtavuus on, sitä pystyy tekemään lähihoidon

lisäksi myös etähoitona vaikka toiselle puolelle maapalloa.

Mikään muu hoitomuoto ei tähän pysty.

Energiahoidon avulla siis lyhyesti voit saada elämäsi niin täydelliseksi kuin unelmissasi toivot. Minä olen siitä yksi hyvä esimerkki!


Jos tosissaan haluat itsellesi huikean oman voiman, ihanaa lempeyttä ja rakkautta elämääsi, ajatuksiisi, kehoosi ja mieleesi, olet täysin oikeassa paikassa. Olen super iloinen, että löysit sivuni. Rakennetaan sinulle haluamasi elämä.

 

Lähdetään yhdessä uudelle matkalle. Tulen antamaan kaikkeni, jotta elämäsi tulee olemaan sitä mitä olet aina halunnut! Olen kokenut itse niin paljon, että sydämeni pohjasta toivon, että otat minuun yhteyttä, jotta voin auttaa myös sinua. En haluan, että joudut kärsimään. Haluan, että saat kaiken rakkauden ja lempeyden mitä ansaitset! Olet riittävä, olet tarpeeksi, olet rakastettu.

Älä turhaan enää mieti. Maailma odottaa sinua ja haluaa sinun saavan unelmiesi elämän.

Haluatko sinäkin olla elämäsi kunnossa?

Ota rohkeasti yhteyttä, varataan ilmainen konsultaatio sinulle,

niin yhdessä saamme unelmasi toteutumaan. Suurella rakkaudella autan sinua!

Laita yhteydenotto pyyntö tai ole minuun itse yhteydessä.

Yhteystietoni löydät  Ota Yhteyttä sivulta

"Mulla on todella paljon energiaa, hirveesti haluan vaan touhuta kaikkea koko ajan, kun on niin energinen olo pitkästä aikaa, mikä on tosi ihanaa! 

 

Ennen kärsin todella isoista laaja-alaisista kivuista päivittäin monen vuoden ajan ja jouduin ottamaan kipulääkkeitä päivittäin. Energiahoidon ansiosta mulla ei ole ollut mitään kipuja nyt enää lainkaan. Ennen ajattelin, että työasennot tekevät kipuja, mutta en ole muuttanut mitään työasentoa ja kipuja ei siltikään ole ollenkaan enää. En ole ottanut pitkään aikaan mitään särkylääkettä ja olen voinut todella hyvin. 

 

Mikä on siistiä niin olen alkanut priorisoimaan omaa elämääni ja asioita mitä teen. Se on tuonut mulle tosi paljon enemmän voimavaroja! Eli priorisoin itseni ja se on uusi todella hyvä juttu minulle.

 

Lisäksi kuuntelen omaa vaistoani paljon enemmän nykyisin. Se on tullut itselle tosi tärkeäksi. Ennen sivutin omaa vaistoani, mutta nyt kun kuuntelen sitä, niin saan todella hyvin mielenrauhaa siitä! 

 

Ja mikä on ihan mahtavaa niin musta tuntuu, että tämä kaikki elämän ja olon parannus on tapahtunut niin nopeasti!"

-KAISA-

Heidi on tehnyt minulle kaksi kauko energiahoitoa. Olin ensimmäisellä kerralla hieman skeptinen energiahoidon suhteen ja epäilin, miten hoito voi etänä toimia.

 

Kokemukseni ovat kuitenkin olleet erittäin positiiviset! Tunnen hoidon vahvasti sen aikana kehossani ja se syvärentouttaa kehon ja mielen ihanasti!

 

Olen kärsinyt pitkään stressistä, uupumuksesta ja niiden myötä myös kroonisesta hyperventilaatiosta eli hengitysvaikeuksista sekä vatsan oireilusta. Lisäksi on tehnyt  todella paljon makeaa mieli päivittäin. 

 

Energiahoito on auttanut minua nukkumaan yöni paremmin heräilemättä ja olen ollut pirteämpi. Kummankin hoidon jälkeen olen pari yötä nukkunut kuin tukki!

 

Hengitysvaikeudet vähenivät huomattavasti heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Ne ovat lähes kokonaan poistuneet nyt kahden hoitokerran jälkeen. Koen myös mieleni pirteämmäksi. Vatsani voi myös paljon paremmin ja makeanhimoon hoito on myös auttanut ihan selkeästi. 

 

Voin lämpimästi suositella Heidin tekemää energiahoitoa ihan kaikille! Olen saanut siitä konkreettista apua fyysisiin ongelmiini sekä ihanan rentouttavan olon aina hoidon jälkeen.

-MIRVA-

BodyMind logo.png
Päivänkakkara sydän tausta pois.png
Päivänkakkara sydän tausta pois.png